Leergang Ondernemerschap

Jouw droom is een eigen bedrijf te starten. Je wilt ondernemer worden. In deze 3-daagse leergang ga je concrete stappen zetten om deze droom te realiseren. Deze trainingscyclus is voor één ieder die geholpen wil worden bij het opzetten van een succesvol eigen bedrijf.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

26 februari 2020 Van 09.30 tot 17.00 uur
11 maart 2020 Van 09.30 tot 17.00 uur
25 maart 2020 Van 09.30 tot 17.00 uur

Programma


Voorafgaand aan deze 3-daagse leergang kan een oriëntatieworkshop op het ondernemerschap gevolgd worden (niet inbegrepen). Hierna ben je in staat de beslissing te nemen of je wel of niet gaat voor het ondernemerschap.
Hierna volgt de doorstroom naar de leergang Ondernemerschap, een driedaagse training met tussendoor tijd om daadwerkelijk de eigen onderneming op te gaan zetten. Rondom de Groepstrainingen word je individueel begeleid door een ondernemerscoach. Samen met jouw coach bespreek je de voorbereiding en follow-up op de groepstrainingen.

Voorbereiding

Met jouw ondernemerscoach bespreek je jouw ervaringen voor en tijdens de trainingen en worden concrete actiestappen geformuleerd.


Resultaat


• Een doordachte beslissing om een eigen bedrijf te beginnen.
• Een eigen business plan – ready to go.
• Individuele begeleiding door een coach om in actie te komen.
• Alles om succesvol je eigen bedrijf te kunnen starten en uitbouwen

Praktische informatie

Kosten €2.500,00 (excl. BTW). 3 trainingsdagen met elk een eigen thema, 4 begeleidingsgesprekken met een ondernemerscoach, syllabus en literatuur.
Trainer
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 12
Locatie Arnhem

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat