Personal Branding

Op een persoonlijke manier over jezelf vertellen is een belangrijke vaardigheid die nodig is om je talenten in de wereld te zetten, zoals bij acquisitie, netwerken en solliciteren. Dit noemen we Personal Branding.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

28 februari 2020 10.00 - 17.00 uur

Programma

De Personal Branding training biedt de gelegenheid te oefenen met het geven van woorden, kwaliteiten, zoekrichting en profiel.
Er wordt gewerkt met oefeningen (presentatietechnieken voor elevator pitches) die een congruente wijze van communicatie bevorderen: wat van binnen leeft naar buiten brengen op een authentieke manier. Deze praktische oefeningen ondersteunen de verbinding met jezelf en de ander. 

Resultaat

Na het volgen van deze eendaagse training ben je beter uitgerust om op een heldere en persoonlijke manier jezelf in de markt te zetten. Je weet hoe jouw verhaal afstemt op de doelgroep die je voor ogen hebt.

Wat deelnemers zeggen over deze training

  • Chellie is open, to the point, oprecht, gedreven en heeft echt kennis van zaken.
  • Ik heb mijn profiel nog verder aangescherpt en mijn pitch verbeterd
  • De rollenspellen maakten de beleving van mijn personal branding concreet

Naast de trainingen, kan je bij onze vestiging in Amsterdam ook terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Praktische informatie

Kosten € 375 (incl. BTW)
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 8
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat