LinkedIn Introductie

Een goed en volledig LinkedIn profiel is onmisbaar voor wie op zoek is naar ander werk! Kom leren hoe je dit aanpakt en breng het direct in de praktijk.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

Wachtlijst 25 februari 2020 14.00 - 17.00

Programma

Deze praktische workshop is gewijd aan het uitwerken van een goed LinkedIn profiel en bedoeld voor mensen die wel een profiel hebben aangemaakt, maar incidenteel gebruik maken van dit medium en er weinig ervaring mee hebben. Na een introductie over het belang van netwerken en het gebruik van LinkedIn daarbij, leer je hoe je je kwaliteiten, persoonlijkheid en toegevoegde waarde het beste tot hun recht laat komen in je LinkedIn profiel. Daarnaast gaan we in op het verkrijgen van aanbevelingen en onderschrijvingen die je kwaliteiten en vaardigheden extra gewicht geven.

Voorbereiding

  • Je hebt een account aangemaakt op LinkedIn en hieraan in ieder geval één werkervaring (functie en bedrijf) toegevoegd. 
  • Wij verzoeken je een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn voor het starten en met het netwerk verbinden van je laptop.

Wat neem je mee?

  • Je CV, resumé of profiel (voor zover je dat al op orde hebt)
  • Je laptop met wifiverbinding. We werken uitsluitend met de browser-versie van LinkedIn en daarom zijn tablets of smartphones minder geschikt voor gebruik in deze workshop.
  • Een digitale portretfoto waarop je gezicht goed te zien is.

Wat deelnemers zeggen over deze workshop

LinkedIn wordt helder uitgelegd aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. Anne-Marie is duidelijk, pragmatisch, rustig en neemt de tijd voor vragen. Ik ga vanaf nu LinkedIn actiever te gebruiken!

Naast de trainingen, kan je bij onze vestiging in Amsterdam ook terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Praktische informatie

Kosten € 120 (incl. BTW) of één workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers Maximaal 8
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat