ZW - Mindfulness in Work - Leven en werken in het NU

Mindfulness gaat over leven in aandacht. Met je aandacht erbij, ben je meer in contact met jezelf. Je wordt minder geleefd door drukte en stress van je werk. Dan ontstaat er ruimte voor evenwicht in een leven dat vol in beweging is.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

30 januari 2020 14.30 - 16.45 uur
6 februari 2020 14.30 - 16.45 uur
13 februari 2020 14.30 - 16.45 uur
27 februari 2020 14.30 - 16.45 uur
5 maart 2020 14.30 - 16.45 uur
12 maart 2020 14.30 - 16.45 uur

Programma

Mindfulness zoals ontwikkeld door dr. Jon Kabat-Zinn en The Oxford Mindfulness Centre. De training is praktisch en ervaringsgericht. We oefenen al doende Mindful te zijn met aandachtsoefeningen en verschillende meditatievormen.

De cursus Mindfulness is voor diegene die:

  • Innerlijke rust en veerkracht willen ervaren;
  • Beter met stress en/of hoge werkdruk willen omgaan;
  • Concentratie, creativiteit en persoonlijk leiderschap willen vergroten.

Tussen de bijeenkomsten door oefen je thuis om je eigen ritme te vinden met de Mindfulness beoefening. Hiervoor krijg je een werkboek en cd’s met oefeningen mee.

Wat brengt het je?

Je leert om bewust en open aanwezig te zijn in het moment, te schakelen tussen actie en reflectie. Dat geeft een gevoel van ontspanning, relativering en veerkracht. Je merkt ook dat hoofd én hart meer op één lijn komen tijdens de training. Je kunt meer overzicht houden, effectiever samenwerken en met meer helderheid en creativiteit tot oplossingen komen. Op een natuurlijke manier vergroot je de kwaliteit van leven.

Praktische informatie

Kosten € 320,00
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Terborchstraat 18
8011 GG Zwolle

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat