Je stem als visitekaartje

Je stem is een van de belangrijkste instrumenten tijdens een eerste indruk. Komt iemand zelfverzekerd, krachtig, enthousiast of juist chaotisch over? Stem speelt hierbij een belangrijkere rol dan je denkt. Denk maar aan de ‘Yes we can! speech van Obama, of aan het commentaar bij een spannende voetbalwedstrijd op Radio 1 tijdens ‘Langs de lijn’. Wil jij ook leren hoe je je overtuigingskracht kan vergroten?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

23 januari 2020 9.30 - 13.00

Programma 

Deze workshop combineert elementen uit de dramatherapie met stem coaching. Het maakt je bewust van alle facetten van je stem en welke (belemmerende) gedachten hierop invloed hebben. Met behulp van ervaringsgerichte oefeningen, leer je om krachtig te zijn.

Wat brengt het je?

Inzicht in hoe je overkomt op anderen en hoe je je eigen enthousiasme beter kan overbrengen. Je leert jezelf door de ogen van een ander te zien. Je weet wanneer anderen geraakt zijn over wat je zegt en wanneer niet. Het maakt je bewust van hoe je je gedrag kan sturen en welke rol je stem daarbij speelt.

Praktische informatie

Kosten
Trainer
  • Leonie Woudstra
Aantal deelnemers maximaal 8
Locatie Klatteweg 107
2597 KA Den Haag
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat