Krachtige Vrouwen

“Mijn vader leerde me hard te werken, vaak te lachen en me aan mijn woord te houden, mijn moeder liet me zien hoe ik voor mezelf moest denken en voor mezelf moest opkomen, samen hielpen ze me de waarde te zien in ons verhaal, in mijn verhaal, in het grotere verhaal van ons land. Zelfs wanneer het niet leuk of volmaakt is. Zelfs wanneer het realistischer is dan je had gewild. Jouw verhaal is wat je hebt, wat je altijd zult hebben. Het is iets wat jij bezit”’ Michel Obama

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

29 januari 2020 15.00 - 17.30 uur

Van Ede & Partners wil vrouwen in het Noorden van Nederland een platform bieden waar ze hun verhalen over leiderschap, weerstand en kracht kunnen delen en elkaar kunnen inspireren om de regie op hun loopbaan te versterken. Het doel is om een netwerk te creëren van en voor vrouwen.  

Het persoonlijke verhaal is wat je hebt. Daar vind je je drijfveren en waar het jou om te doen is. Als je je daarmee verbindt wordt het een “sterk” en inspirerend verhaal voor anderen. We hebben voor deze bijeenkomst  Annie Krist, CEO Gasterra en Fleur Nagengast, topwielrenster bereid gevonden hun persoonlijke verhaal met ons te delen.

Een impressie van de bijeenkomst in oktober 2019 kunt u zien onder de volgende link https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6590216142588039169/

 

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Heresingel 9
9711 ER Groningen
Additionele informatie op uitnodiging
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat