Loopbaan Meetup - Hoe vind je jouw droombaan?

Meer geluk vinden in je werk? Doen wat je energie geeft? Verder of nog meer bloeien in je werk? Ga erover in gesprek tijdens onze inspirerende Loopbaan Meetup, ontdek je talenten en kijk hoe je zo'n succesvolle verandering effectief kan realiseren.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

8 januari 2020 16.00 - 18.00 uur

Programma

Van Ede & Partners helpt landelijk ruim 1000 cliënten per jaar hun talenten en capaciteiten beter in te zetten via programma's op maat. Tijdens de Loopbaan Meetup laten Cora van de Put en Wim van Golstein Brouwers zien wat van Ede & Partners je te bieden heeft. In een compacte workshop staan ze stil bij vragen als: 'Hoe kom je bij je bestemming'? 'Welke stappen kun je nemen om je loopbaan een andere richting te geven, met aandacht voor zowel persoonlijke groei als professionele ontwikkeling'?

Ook beantwoorden de ervaren consulenten graag je vragen over loopbaan en werk.

Voor wie

De bijeenkomst is speciaal voor hoger opgeleiden met minimaal 5 jaar werkervaring die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in een nieuwe werkomgeving, of misschien wel een eigen bedrijf.

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan voor deze open Loopbaan Meetup.

Praktische informatie

Kosten Geen
Trainer
Aantal deelnemers Geen maximum
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat