Kies je (eerste) indruk

Iedereen wil beoordeeld worden op zijn kwaliteiten en niet op basis van uiterlijk. De praktijk is echter anders. De eerste aanblik zet de toon. Zelfs de beslissing om iemand aan te nemen wordt meestal al genomen in de eerste minuten. Weten wie je bent en welke indruk je maakt op anderen (en hierin bewust sturen) is daarom van groot belang. Niet alleen de eerste keer (zoals bij een sollicitatie- of acquisitiegesprek), maar ook daarna. Dag in, dag uit. Ontdek hoe je je uiterlijk kunt inzetten om je contact met anderen te verbeteren en daarmee de kans op je droombaan te vergroten. Met nieuwe inzichten die direct toepasbaar zijn. Voor (nog) meer succes.

Kies je (eerste) indruk

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

28 januari 2020 09.30 - 13.00

Programma

Hoe kies je kleur, kleding en stijl om  je krachtig te voelen in elke situatie. "Wat trek ik aan?' is het uitgangspunt. Het antwoord ligt binnen het raakvlak van: 

  • Context: Wat mág ik uitstralen? 
  • Persoonlijke doelen: Wat wíl ik uitstralen? 
  • Fysieke kenmerken: Wat kán ik uitstralen? 

Daar gaan we mee aan de slag, waarbij de nadruk ligt op hoe je met kleurgebruik je uitstraling positief beïnvloedt (en wat je moet laten). En hoe je met vormen en lijnen in je outfit, je uitstraling positief beïnvloedt (en wat je moet laten).

Uitleg in woord en beeld wordt afgewisseld met (groeps)opdrachten. 

Resultaat

Je gaat naar huis met concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan met jouw (eerste) indruk. 

Praktische informatie

Kosten € 120,= inclusief BTW of 1 workshopvoucher
Trainer
  • Marijke Glaubitz van MGimage
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 16
Locatie Geert Grootestraat 4
6822 HJ Arnhem

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat