ing. W. (Wim) van Golstein Brouwers

Al meer dan 30 jaar ben ik succesvol als manager en ondernemer in de logistieke dienstverlening en maak- en service-industrie. Ik bekleed daarin eindverantwoordelijke functies, onder andere bij TNT Express. Sinds 14 jaar geef ik als zelfstandig interimmanager, strategisch adviseur en business coach leiding aan verandering en groei van nationale en internationale organisaties. In 2009 ben ik als consulent bij Van Ede & Partners gestart, waar ik sinds oktober 2014 directeur van onze vestigingen in Eindhoven en Maastricht ben.

Als maritiem officier bij Wijsmuller op de zeesleepvaart heb ik ervaren wat teamwork betekent in bijzondere omstandigheden. Leiderschap was hier van groot belang. Dit leerproces maakte het mogelijk voor mij om na mijn overstap naar de wal al vanaf jonge leeftijd verantwoordelijkheid te nemen. Dankzij deze praktijkervaringen en mijn jarenlange verdieping in de Oosterse en Westerse filosofie, heb ik het inzicht gekregen dat het in wezen gaat om het ontwikkelen van het volledig potentieel van mensen. Ik stel de mens centraal en ondersteun het streven naar persoonlijke groei en volledig functioneren. Mijn kernwaardes zijn integriteit, oprechtheid en vertrouwen.

 

Blogs geschreven door Wim van Golstein Brouwers

Wim van Golstein Brouwers

ing. W. (Wim) van Golstein Brouwers

Is werkzaam bij:

E-mail Wim van Golstein Brouwers

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat