ing. W. (Wim) van Golstein Brouwers

ing. W. (Wim) van Golstein Brouwers

Na jaren leiding te hebben gegeven, heb ik begin 2001 de keuze gemaakt om als zelfstandig interim manager, strategisch adviseur en business coach verder te gaan. In 2009 ben ik als consulent bij Van Ede & Partners gestart waar ik sinds 2014 aanvullend ook de rol van directeur van onze vestigingen in Eindhoven en Maastricht mag bekleden.

Bij mij staat de ontmoeting centraal. Het waren ook de bijzondere ontmoetingen die mij op dit pad hebben gebracht. Mijn langdurige interesse in oosterse en westerse filosofie bevestigde mijn vermoeden. 'Worden wie je bent', zei Nietzsche.

Die unieke mens te mogen zijn. Daarop ook te mogen vertrouwen. Op weg naar je bestemming. Daar waar je voor bestemd bent. Met en voor de ander.

Mijn kernwaardes zijn integriteit, oprechtheid en vertrouwen en ik help je graag op weg.

 

Is werkzaam bij:

E-mail Wim van Golstein Brouwers

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat