V. (Victor) Müller

V. (Victor) Müller

Personal branding expert. mindsetter, spreker, ambitiecoach. auteur van 6 boeken, muziekfilosofie, zingen, stemcoach, presentator, trainer, inspirator, kunst en een vriend.

Na mijn studie op conservatoria in Praag en in Den Haag werkte ik bij toneelgroep de Appel en verschillende orkesten en operaproducties. Later maakte ik een vertaalslag van muziek naar mens en organisatie. Naast Van Ede & Partners waar ik al jaren als trainer en stemcoach werk, werkt(e) ik in binnen- en buitenland onder andere bij: Nike London, McKinsey, United Nations, Shell, De Baak, Nijenrode, Twijnstra Gudde, Banken, Ministeries , Comenius leiderschapsleergangen etc.

Ik ben geïnteresseerd in de mens en zijn verhaal. De eigenheid van ieder mens is voor mij ‘heilig’. Met mijn luisterende houding waak ik over de originaliteit van ieder individu, zijn eigen klank en kleur. Ik ben me bewust van het algemene verlangen naar de verbinding dat tot een diepere ontmoeting kan leiden. Daarbij is het belangrijk om contact met jezelf te kunnen maken en houden. Ik ben waakzaam voor de verleiding voor de politieke correctheid en voor zich verschuilen achter het gangbare jargon van onze ‘Zeitgeist’.

Ik maak graag gebruik van mijn muzikale, pedagogische en filosofische achtergrond. Een belangrijk doel is het speelse, goede en ware (de grondtoon) uit mensen naar boven halen en daar vervolgens samen van te genieten.