drs. T. (Tjeerd) van Bekkum

drs. T. (Tjeerd) van Bekkum

Inspirator, Out of the box denker, rust, geeft energie, ervaringsdeskundige, netwerker, soulcoach, talentontwikkelaar, humor. Mijn kracht en expertise liggen in de sector (semi) overheid en in de culturele sector. Ik zet mijn ervaring in om bij te dragen aan zowel de persoonlijke groei van individuen, als aan het verbeteren van de dynamiek en samenwerking binnen teams van mensen.

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik politiek-bestuurlijke en ambtelijke rollen vervuld op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Mede hierdoor heb ik een breed netwerk ontwikkeld en ruime ervaring opgebouwd zowel in de politiek arena/op het politieke toneel, als in het zakelijke en het (semi) overheidsdomein.

Tijdens mijn jeugd kreeg ik Friese nuchterheid mee. Sinds 2015 heb ik mij op diverse wijzen spiritueel ontwikkeld. Ik ontdekte dat er ook buiten de politiek kansen voor mij lagen en dit leidde tot mijn eigen onderneming. Naast loopbaancoach en crisismanager ben ik in de culturele sector actief als zakelijk leider en verbinder. Ook werk ik als begeleider bij retraites rond het (her)vinden van de essentie van je leven. Mijn ervaring zet ik graag in in mijn rol als jouw loopbaancoach.

Blogs geschreven door Tjeerd van Bekkum

Is werkzaam bij:

E-mail Tjeerd van Bekkum

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat