T. (Tet) Peters

Van coachend manager naar bezielde coach. Dat is kort samengevat de ontwikkeling die ik de afgelopen 20 jaar heb doorlopen. Ik wilde vanuit mijn baan als PR- en communicatieadviseur bij de overheid het management in, omdat ik het anders wilde doen. Medewerkers waarderen, respecteren en het beste uit hen halen. Dit leverde mij veel voldoening en mooie bedrijfsresultaten op. Langzaam werd mij helder dat ik mij volledig wilde wijden aan het coachen van mensen in relatie tot hun werk. Dat doe ik vanaf 2002 ook bij Van Ede & Partners.

Ik heb altijd oog gehad voor de kern van de zaak, zowel op organisatorisch als op menselijk vlak. Met mijn cliënten zoek ik naar het hogere en diepere, het onbewuste en intuïtieve. Helderheid, zuiverheid en essentie zijn hierbij mijn trefwoorden. Waar gaat het nu eigenlijk echt om? Een burn-out leerde mij het belang van trouw zijn aan je eigen kern. Afgedwaald hiervan leerde de weg terug mij haarscherp waar het bij mij écht om gaat. En hoe het voelt weer terug bij je kern te zijn. Je kon me in die tijd gerust het lelijke eendje noemen dat bang was een mooie zwaan te zijn. 

Blogs geschreven door Tet Peters

Tet Peters

T. (Tet) Peters

Is werkzaam bij:

Mail Tet Peters

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat