mr. S. (Sven) Gudde

mr. S. (Sven) Gudde

Werk- en levenservaring heb ik opgedaan binnen internationale en Nederlandse organisaties en mijn professionele ontwikkeling heeft vorm gekregen binnen zowel de private als publieke sector. Mijn opdrachtgevers en cliënten worden vaak geconfronteerd met dilemma’s van uiteenlopende aard. Verhelderen en vinden van oplossingsrichtingen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, geeft me veel energie. Mijn huidige cliënten zijn veelal werkzaam in hogere (management) functies of op directieniveau.

Mijn stijl kenmerkt zich door een onderzoekende, open houding. Door vertrouwen te winnen kan ik doorvragen, af en toe de ‘horzel in de pels’ zijn en confronteren. Wil begrijpen wat mijn cliënt voelt en denkt. Ook als iets niet expliciet wordt benoemd maar wel van belang kan zijn voor een verbeterd toekomstperspectief. Ik put inspiratie uit het samen met mijn cliënt verdiepen, uitwerken en plannen van de volgende fase.

Heb ervaren dat het creëren van rust en enige afstand vaak een voorwaarde is om met hernieuwde energie taken te kunnen hervatten of juist nieuwe wegen in te kunnen slaan. Ruimte maken voor het doorzien van patronen, vooruit én achteruit kijken, afwegen én moed tonen, werken én ontspannen. Een verdiept inzicht in onder andere deze aspecten van het leven is relevant voor het versterken van iemands kracht.

Is werkzaam bij:

E-mail Sven Gudde

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat