S.H.J. (Sjoerd) Bijlsma MMO

Ik vind het inspirerend om met mensen te werken die ondernemen met hun talenten. Nu al kijken waar je kansen liggen voor de toekomst, nadenken over je volgende stap. Of juist even pas op de plaats maken, je herpakken en met je talenten ondernemen in een heel nieuwe omgeving.

Ondernemerschap zit mij in het bloed. Positief en realistisch nadenken over kansen en veranderingen en ze verzilveren vind ik boeiend en inspirerend. De laatste grote verandering in mijn loopbaan was de overgang van directiefuncties in het internationale bedrijfsleven naar het renoveren en verhuren van oude huizen in Frankrijk en Spanje.

Ik wil met mijn ervaring, ondernemerschap, onafhankelijkheid en visie graag andere mensen begeleiden bij het zetten van goed doordachte loopbaanstappen. Stappen die zorgen voor het vasthouden, of opnieuw pakken, van de regie en het plezier in het werk en daarbuiten.

Het is mijn overtuiging dat motivatie, reflectie, realisme, respect en humor belangrijke ingrediënten zijn voor een succesvol traject bij Van Ede & Partners. Ik draag er graag aan bij.

Sjoerd Bijlsma WVD-170913-038 HR.jpg

S.H.J. (Sjoerd) Bijlsma MMO

Is werkzaam bij:

Mail Sjoerd Bijlsma - Zwolle

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat