drs. H.M.W. (Riky) Boom

drs. H.M.W. (Riky) Boom

Coaching, spiritualiteit, aandacht, zorgvuldig, structuur, bestuurder, toezichthouder Als coach kijk ik naar de persoon in relatie tot zijn/haar context in werk en privé. Ik neem mensen zoals ze zijn, kan goed luisteren en werk gestructureerd.

Door mijn jarenlange ervaring als bestuurder en toezichthouder weet ik wat er speelt in de boardroom en waar toezicht op moet letten.

Ook heb ik complexe veranderingen begeleid en daardoor oog voor de gevolgen hiervan voor medewerkers. En wat voor leidinggevenden van belang kan zijn, bijvoorbeeld het omarmen van weerstand, vragen blijven stellen en feedback organiseren.

Ik heb ervaring in de gezondheidszorg en bij de overheid, als bestuurder en toezichthouder. Ben van huis uit socioloog en financieel opgeleid. Daarnaast diverse coachopleidingen afgerond.

Moderne kunst boeit mij. De Biënnale van Venetië is voor mij een must. En naast wijnkenner ben ik ook wijnliefhebber. Een mooie proeverij sla ik niet over.

Riky Boom - Van Ede & Partners

drs. H.M.W. (Riky) Boom

Is werkzaam bij:

E-mail Riky Boom

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat