dr. R. (René) Richard

Levenskunstenaar, authentiek, speels, gedegen, liefdevolle confrontatie, eigenzinnig, ontspannen, humor, spontaan. Mijn passie is mensen begeleiden en inspireren bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik baseer me daarbij op psychologische inzichten en een rijke levenservaring. Als coach weet ik mensen vaak zo te raken dat zij zich op aangename wijze geconfronteerd voelen met zichzelf. Daarbij maak ik gebruik van speelse oefeningen, rollenspellen en huiswerkopdrachten. Het resultaat is dat cliënten meer in hun kracht komen, stappen zetten en verder komen op hun levenspad.

Als trainer leer ik mensen hun communicatieve vaardigheden naar een hoger plan te tillen en ze effectiever te maken in hun presentatie. Ik ben specialist op gebied van het leren omgaan met spanning, emotie en agressie.

Na het behalen van de ingenieurstitel, studeerde ik in 1987 af als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. In 1993 promoveerde tot doctor in de psychologie. Sinds 1997 ben ik actief als trainer, coach en loopbaanbegeleider.

Ik ben vader van twee prachtige en inmiddels volwassen dochters en partner van mijn geliefde Inge Nirvana. Om de zoveel jaar ga ik voor langere tijd op reis, waarbij mijn hart in Azië ligt, om precies te zijn in de Himalaya.

Rene Richard

dr. R. (René) Richard

Is werkzaam bij:

Mail René Richard

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat