drs. R.D. (Reinhard) Wolff

Veerkracht, zelfvertrouwen, perspectief, afstemming en bestemming, daar is het mij om te doen. Ik vertrouw op mijn Fingerspitzengefühl, en doe alles met veel geduld, aandacht, mededogen en een flinke portie humor. zelfspot inbegrepen. Ik werk vanuit visualisaties, verhalen, zang, beweging en gedichten.

Ik ben psycholoog en loopbaanadviseur. Ik help mensen met levens- en loopbaankeuzes en hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook geef ik training en advies in zelfmanagement en communicatie. Daarnaast ben ik humoristisch auteur en spreker bij Nederlands – Duitse aangelegenheden.

Als ik mezelf een metafoor moest geven, dan ben ik schoonheidsspecialist en hofnar. Ik haal het mooiste in mensen naar boven met een flinke dosis humor. Mensen durven hun ware aard en unieke persoonlijke kracht niet gauw te laten zien en stralen. Dan kan ik het niet laten om hen met humor en liefdevolle confrontatie uit de tent te lokken, zodat ze zichtbaar en aanstekelijk worden.

Blogs geschreven door Reinhard Wolff

Reinhard Wolff

drs. R.D. (Reinhard) Wolff

Is werkzaam bij:

Mail Reinhard Wolff

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat