J.W. (Pim) Visser

J.W. (Pim) Visser

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het onderwijs als leraar, teamleider, sectordirecteur en plaatsvervangend bestuurder. Daarnaast ben ik sinds 2005 werkzaam als trainer en coach in verschillende sectoren van de samenleving. In 2012 schreef ik een boekje over dialoog en de kunst van het vragen stellen.

Ik ben geïnteresseerd in mensen en in hun drijfveren. Wat zijn onderliggende patronen en overtuigingen in gedrag? Ik stel veel vragen; nieuwe, scherpe en intrigerende vragen die aan het denken zetten en waarmee we samen op zoek gaan naar uw combinatie van passie en talent. Ik geloof dat mensen de antwoorden in zich dragen, maar weet dat het lastig kan zijn om werkelijk naar je innerlijke stem te luisteren. En ‘the soul is shy’ en daarom is het van belang dat cliënten zich geaccepteerd, gewaardeerd en veilig voelen om hun innerlijke stem te kunnen horen en om volledig zichzelf te kunnen zijn. In die sfeer ga ik met mensen op pad en communiceer daarbij met humor en diepgang. Een mooie reis, waarbij ontwikkeling en doelstellingen van de cliënt centraal staan, die we samen gaan maken. De kern van die reis is het contact tussen u en mij in het hier-en-nu.

 

Blogs geschreven door Pim Visser

Is werkzaam bij:

E-mail Pim Visser

Lees hier een interview met

Pim Visser - "Een leven lang leren"

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat