N. (Nathalie) Alewijnse

Sinds mei 2017 ben ik parttime werkzaam op het office management bij Van Ede & Partners Den Haag.  Als je contact opneemt met de vestiging Den Haag is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt.

Mijn werk bestaat onder andere uit het maken van offertes, het plannen van afspraken, het afhandelen van cliëntenvragen, het organiseren van diverse bijeenkomsten en het reilen en zeilen van ons prachtige pand aan de Klatteweg, een genot om in te werken. Ik word heel blij van cliënten die na een zoektocht en begeleiding helemaal op hun plek terechtkomen en vol enthousiasme op ons secretariaat daarover vertellen. 

WVD-170913-001 HR.jpg

N. (Nathalie) Alewijnse

Is werkzaam bij:

E-mail Nathalie Alewijnse

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat