drs. M. (Michel) Wysmans

Zingeving, internationaal, out-of-the-box, veranderprocessen, contextueel, weerstanden, grensverleggend, groei. In mijn rol van loopbaanbegeleider werk ik graag met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging buiten de tot nog toe betreden paden. Zingevingsvragen en thinking out of the box zijn sterke kanten van mij. Ook heb ik veel cliënten geholpen bij het zich vestigen als zelfstandig professional. Mijn ervaring heeft mij geleerd ‘waar een wil is, is een (om)weg’.

Ik ben socioloog en bedrijfskundige met hands-on ervaring in diverse sectoren: internationale handel in Afrika en Midden-Oosten, de universitaire wereld en de organisatie van medisch onderzoek. Later ook innovatie en veranderprocessen in zorgorganisaties, bijvoorbeeld palliatieve zorg in ziekenhuizen en multidisciplinaire samenwerking in medische teams. Daardoor heb ik ervaring met werksituaties in zeer uiteenlopende bedrijfsculturen, wat mij in mijn rol als coach goed van pas komt. Werken met expats heeft mijn warme belangstelling.

Het is fascinerend om te zien wat er gebeurt als cliënten gaan leven en werken vanuit hun talenten en zo een gewaardeerde maatschappelijke bijdrage mogen leveren.

Blogs geschreven door Michel Wysmans

Michel Wysmans

drs. M. (Michel) Wysmans

Is werkzaam bij:

Mail Michel Wysmans

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat