drs. M. (Marc) Smeulers

Onderzoekend. Structurerend. Ondernemend. Inhoud eerst. Dan vorm. Spiegelend adviseur. Waaier-uitdrager. Keuze-helper. Na mijn studies rechten aan de universiteiten van Leiden (RUL) en Montreal (Mc Gill) heb ik veertien jaar als directeur P&O gewerkt bij Pakhoed, Perscombinatie en Amro Bank. Hierna ben ik vijftien jaar mede-eigenaar en statutair directeur geweest van het loopbaanadvies- en startersbureau BCR en zat ik in het bestuur van de brancheorganisatie. Sinds 2000 ben ik verbonden aan Van Ede & Partners als consulent en projectmanager.

Ik opereer vanuit de visie dat mensen pas ruimte krijgen om zich opnieuw uit te vinden als ze los kunnen komen van oude patronen, oordelen en beknelde gevoelens in hun functie. Dan is er alleen nog energie en vindingrijkheid nodig om de ’uitvinding‘ om te zetten in succes. Mijn drijfveer om mensen en ook teams te coachen en te begeleiden komt voort uit mijn eigen tocht van bescheiden jongeling in een beschermd gezin, naar actief ondernemer met verschillende eigen ondernemingen. Maakbaarheid zit in jezelf. Mijn specialisme is mens en betaald werk. Ik heb gewerkt of werk in de wereld van handel, industrie, uitgeverijen, bancaire sector, startersbranche, opleidingsinstituten, kunst, advies en mediation en social impact financing.

Ik werk voornamelijk voor de vestigingen in Enschede en Zwolle, maar voor mijn project managerschap Begeleiding van voormalig politieke ambtsdragers, werk ik ook sporadisch in vrijwel alle andere vestigingen van Van Ede & Partners.

Blogs geschreven door Marc Smeulers

Marc Smeulders

drs. M. (Marc) Smeulers

Is werkzaam bij:

Mail Marc Smeulers

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat