drs. L. (Leo) Zwart

Het werken aan de persoonlijke effectiviteit van mensen en het vergroten van de effectiviteit van organisaties is in de afgelopen 25 jaar een belangrijk deel van mijn werk geweest. Met veel enthousiasme begeleid ik als trainer, coach en psycholoog managers en stafmedewerkers in de profit- en de non-profitsector. Als psycholoog en loopbaancoach help ik cliënten om zich bewust te worden van drijfveren, wensen en verlangens, en stimuleer ik ze om hun talenten in te zetten.

Ik ben van huis uit psycholoog met ruim 25 jaar ervaring in het initiëren en begeleiden van veranderingsprocessen in onderwijsorganisaties (basis- en voortgezet onderwijs).

Ik heb ervaring in het begeleiden van conflicten, fusies en het geven van trainingen op het gebied van leiderschap en communicatie. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het coachen van directeuren, managers, medewerkers en docenten in de profit en non-profitsector. Mijn coaching richt zich op het scherp krijgen van talenten en het verstevigen van zelfvertrouwen, maar ook op het inzichtelijk maken van handelingspatronen en belemmerende overtuigingen.

Ik help cliënten graag bij het formuleren van leerdoelen en aandachtspunten in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ondersteun ik ze in het zoeken naar een goede balans om werkstress te voorkomen. Sinds 1990 ben ik werkzaam voor Van Ede & Partners Den Haag als psycholoog, trainer en consultant.

Interviews: in gesprek met Leo Zwart

Het gaat om zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

Blogs geschreven door Leo Zwart

Leo Zwart

drs. L. (Leo) Zwart

Is werkzaam bij:

Mail Leo Zwart

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat