drs. J.W. (Jorrit) de Jong

Na 30 jaar bestuurs-, toezicht-, management en adviesrollen zet ik mijn eigen ervaringen en expertise in om waarde toe te voegen aan persoonlijke groei. Onder andere mijn opleidingen Psychologie en Bedrijfskunde vormen de basis voor inspiratie en motivatie voor als je even het zicht kwijt bent op de door jou af te leggen weg.

‘Kies voor het levenspad dat bij jou past’ is mijn advies. Mijn passie is om binnen de menselijke maat  te verbinden ‘in het nu en voor straks’ en daarbij blokkades op te ruimen. Ik kan je helpen om niet om te zien in wrok maar met open vizier je talenten in te zetten zodat ook jij weer letterlijk ‘opgeruimd’ je pad voort kunt zetten. We gaan je sterke punten nog sterker maken en leren dat jouw zwakke punten misschien iemand anders sterke punten zijn zodat je daar geen energie aan hoeft te verspillen.

Mijn motto werd ‘iedereen heeft recht op z’n eigen leercurve’. De essentie is dat je zowel van positieve als van negatieve ervaringen leert.

Blogs geschreven door Jorrit de Jong

Jorrit de Jong

drs. J.W. (Jorrit) de Jong

Is werkzaam bij:

E-mail Jorrit de Jong

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat