mr. J.W. (Jan Willem) Dijckmeester

Na een studie rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft mijn ruim 36-jarige loopbaan zich afgespeeld bij Shell en DSM, voornamelijk binnen Human Resources. Ik heb daarin uiteenlopende functies vervuld, in expert-, management- en directierollen, bij werkmaatschappijen en op hoofdkantoren, en in binnen- en buitenland. Het internationale bedrijfsleven ken ik daardoor van binnenuit. Daarnaast ben ik altijd actief geweest in maatschappelijke organisaties.

Ik doe mijn werk als coach altijd vanuit een oprechte belangstelling in mensen. Dat wil zeggen dat ik mij intens inleef in de ander om daarnaast op een positief kritische manier de spiegel voor te houden. Van nature ben ik ook resultaatgericht, een nieuwe bestemming blijft voor mij altijd het punt aan de horizon.

Met deze bagage én een uitgebreid netwerk wil ik graag anderen van dienst zijn bij het uitstippelen en verder ontwikkelen van hun professionele pad.

Jan Willem Dijckmeester

mr. J.W. (Jan Willem) Dijckmeester

Is werkzaam bij:

Mail Jan Willem Dijckmeester

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat