mr. ing. J. (Jan) Brinkman

mr. ing. J. (Jan) Brinkman

No nonsense met een hart, liefdevolle daadkracht, netwerker, humor, levenservaring. Als coach en als ervaren leidinggevende zoek ik steeds naar balans tussen ziel en zakelijk, tussen zacht en hard, tussen inspiratie en transpiratie. Graag help ik mensen om hun unieke talent te (her)vinden en om te leren handelen vanuit je werkelijke essentie.

Mijn motto? De weg is de beste herberg.

Open, enthousiast, verbindend en ontwikkelingsgericht. Netwerker en bruggenbouwer. Strategisch en tegelijk praktisch, resultaatgericht met goed ontwikkeld gevoel voor de (huidige en gewenste) cultuur van organisaties. No nonsense met een hart. Liefdevol spiegelend. Sterk gericht op de persoonlijke ontwikkeling omdat medewerkers van grote waarde zijn voor de organisatie als ze hun talent “zijn” en ook ondernemen met hun talent.

Doorleefde ervaring als leidinggevende en toezichthouder in de agrarische en publieke sector. Opleidingen: Agrarische Hogeschool richting Bedrijfskunde, Rechtenstudie, ITIP, The School of Byron Katie en Spiral Dynamics. Kenner I Tjing en beoefenaar Tai Chi.

Bij Van Ede & Partners begeleider Profieltrainingen en de training Leven en Werken in AANdacht. Directeur en consulent Van Ede & Partners Rotterdam.

 

Is werkzaam bij:

E-mail Jan Brinkman

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat