drs. E. (Els) Burger

drs. E. (Els) Burger

Van huis uit ben ik organisatiepsychologe, met een ruime ervaring als organisatieadviseur en coach in zowel de profit- als non-profitsector. Na een aantal jaren bij verschillende grote organisatieadviesbureaus te hebben gewerkt, ben ik in 2005 als zelfstandig adviseur gaan werken.

Mijn missie is bijdragen aan het 'heel' blijven van mensen in hun werk. Waar hart en ziel in het werk onder druk staan, begeleid ik cliënten bij het integreren van hun mentale en fysieke kwaliteiten met hart- en spirituele kwaliteiten. Werken met ziel én zakelijkheid is mijn motto. 

Is werkzaam bij:

E-mail Els Burger

Lees hier een interview met

Els Burger - "Stilstaan is ontwikkelen"

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat