mr. F.J. (Derick) Maarleveld

mr. F.J. (Derick) Maarleveld

Mijn vier kernwaarden: Vertrouwen & Veiligheid en Aandacht & Analyse. Als consulent bij Van Ede & Partners geef ik én vraag ik vertrouwen aan en van mijn cliënten, direct vanaf onze eerste ontmoeting. Ik werk analytisch vanuit jouw zelfanalyse én onze gesprekken, met aandacht voor de mens achter de cliënt. Dat vraagt ook om te luisteren naar intuïtieve impulsen. Samen werken we vanuit het NU naar het DAN op zoek naar jouw levensmissie en gewenste toekomstbeeld. Naast deze persoonlijke gesprekken verzorg ik een aantal trainingen: Overtuigend (jezelf) Verkopen, Leiding geven aan de BV-Ik, Begin jouw eigen Bedrijf en Vind je Waarom!

Na mijn rechtenstudie werkte ik bij Procter & Gamble, verantwoordelijk voor de businessresultaten en de training-on-the-job van mijn medewerkers. Daarna leidde ik ons familiebedrijf Maarleveld & Co, importeur van parfumerieën en cosmetica.

Sinds 2013 ben ik verbonden aan Van Ede & Partners in Den Haag. Daarnaast heb ik mijn eigen adviesbureau. Wij verzorgen advies, coaching en training voor organisaties, die hun medewerkers meer betrokken bij hun werk willen maken, zodat zij effectiever én gelukkiger zijn. Over dit onderwerp heb ik ook een boek geschreven: ‘It all begins with people – De kracht van medewerkersbetrokkenheid.

Derick Maarleveld

mr. F.J. (Derick) Maarleveld

Is werkzaam bij:

E-mail Derick Maarleveld

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat