mr. F.J. (Derick) Maarleveld

mr. F.J. (Derick) Maarleveld

Mijn vier kernwaarden: Vertrouwen & Veiligheid en Aandacht & Analyse.

Als consulent bij Van Ede & Partners geef ik én vraag ik vertrouwen aan en van mijn cliënten, direct vanaf onze eerste ontmoeting. Ik werk analytisch vanuit jouw zelfanalyse én onze gesprekken, met aandacht voor de mens achter de cliënt. Dat vraagt ook om te luisteren naar intuïtieve impulsen. Samen werken we vanuit het NU naar het DAN op zoek naar jouw levensmissie en gewenste toekomstbeeld. Naast deze persoonlijke gesprekken verzorg ik een aantal trainingen: Overtuigend (jezelf) Verkopen, Leiding geven aan de BV-Ik, Begin jouw eigen Bedrijf en Vind je Waarom!

Na mijn rechtenstudie werkte ik bij Procter & Gamble, verantwoordelijk voor de businessresultaten en de training-on-the-job van mijn medewerkers. Daarna leidde ik ons familiebedrijf Maarleveld & Co, importeur van parfumerieën en cosmetica.

Sinds 2013 ben ik verbonden aan Van Ede & Partners in Den Haag. Daarnaast heb ik mijn eigen adviesbureau. Wij verzorgen advies, coaching en training voor organisaties, die hun medewerkers meer betrokken bij hun werk willen maken, zodat zij effectiever én gelukkiger zijn. Over dit onderwerp heb ik ook een boek geschreven: ‘It all begins with people – De kracht van medewerkersbetrokkenheid.

Blogs geschreven door Derick Maarleveld