C.Z. (Chellie) van den Bergh

C.Z. (Chellie) van den Bergh

Doortastend, analytisch, scherp, humor, empowering.

Ik ben een (loopbaan)coach die ook concrete veranderprogramma’s vorm en inhoud geeft in de publieke sector en in corporate organisaties. Ik vertolk in deze programma’s verschillende rollen, waarbij ik management, teams en individuen begeleid in het begrijpen en aanvaarden van noodzaak tot verandering. Of dat nou van cultuur, rol of gedrag is. Als coach en als consulent ben ik in staat het vraagstuk vanuit diverse invalshoeken te benaderen, om zo concreet mogelijk te maken welke rollen passen bij de talenten en drijfveren van mijn cliënten. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van leidinggevenden en professionals in de dienstverlenende sector en non- profit organisaties.

Als consulent bij Van Ede & Partners begeleid ik cliënten om de verandering die zij willen doormaken te bepalen én uit te voeren. Mijn aanpak is verbindend, praktisch, to the point en resultaatgericht: samen onderzoeken, uitpluizen en daarmee bouwen aan een volgende stap. Maar ook samen kijken naar wat mogelijk en gewenst is. Deze gezamenlijke zoektocht doorlopen cliënten en ik met humor, energie, scherpte en reflectie op basis van feiten, intuïtie, kennis en ervaring.

Is werkzaam bij:

E-mail Chellie van den Bergh

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat