drs. C. (Carla) Rietbergen - Jellema

drs. C. (Carla) Rietbergen - Jellema

Resultaatgericht, sensitief, creatief confronterend, in het hier en nu, steeds scherp op het non-verbale, praktisch én aandacht voor diepere lagen.

Ik geloof in groei op basis van kracht, drijfveren en talenten. Groei komt op gang wanneer ik contact maak vanuit mijn hart. Ik ervaar dat de combinatie van oprechte belangstelling, zakelijkheid, resultaatgerichtheid én spiritualiteit helpen om dit proces verder zijn werk te laten doen.

Wat mij drijft? In dialoog, met humor en langs creatieve wegen samen resultaten bereiken waarbij ik de confrontatie niet schuw om zaken scherp te krijgen!

Ik heb 25 jaar ervaring in diverse managementrollen in sales, marketing en HR, vooral in grotere bedrijven (> 500 medewerkers) in de financiële dienstverlening.

Ik ben sensitief en resultaatgericht en heb een achtergrond als historica.

Mijn corporate carrière heb ik met veel plezier gecombineerd met zelfstandig ondernemerschap om mij tenslotte volledig als zelfstandige te vestigen.

Als jonge vijftiger ben ik gelukkig in de combinatie van werk met gezin. In het leven zoek ik naar verbinding en geef ik graag door dat je mag zijn wie je bent, in alle facetten van je eigenheid.

 

Blogs geschreven door Carla Rietbergen - Jellema

Is werkzaam bij:

Lees hier een interview met

Carla Rietbergen - "Ik zing mijn eigen wijs"