drs. W.B. (Bart) Rootliep

drs. W.B. (Bart) Rootliep

Verbindend luisteraar, warm, integer, intuïtief, creëert focus.

Ook internationaal georiënteerd dus in het Engels: energizing, can do en out of the box.

Hoe verstilling kan versnellen. Wat brengt je hier? Ik noem dat jouw trage vraag. De knagende vraag die niet direct antwoord behoeft.

Het aangaan van het échte gesprek met jezelf én de ander vereist niet alleen moed, maar heb ik ook ervaren als een ‘blessing in disguise’. Ik stimuleer je het stuur in eigen handen te nemen en geef je niet alleen structuur om jezelf beter te doorgronden, maar ook de inspiratie om te kiezen voor jouw versnelling.
In onze gesprekken over wat jou in deze wereld te doen staat ben ik inlevend, warm en lachen we waar het kan. Ik daag je wel uit om te verdiepen en ben benieuwd naar jouw nieuwe woorden voor de volgende energieke bladzijden.

Transformaties boeien mij. Business development, coaching, loopbaan. Van het definiëren van het nieuwe perspectief tot de realisatie door het individu. Mijn motto: ‘Teams drijven succes. Team performance drijft mij.’ Onderweg heb ik in commerciële, leidinggevende, strategische en toezichthoudende rollen geleerd om mijzelf te verplaatsen in de ander om te komen tot het optimale resultaat.

Is werkzaam bij: