A.G. (Astrid) van Eijk

A.G. (Astrid) van Eijk

Vanuit mijn jarenlange rol als zelfstandig ondernemer in de arbeidsmarktbemiddeling (met diverse vestigingen in Zuid-Holland) ligt mijn interesse al tijden bij datgene wat mensen beweegt en hoe ik dat kan toepassen in de arbeidsmarkt. Toen mij een aantal jaren geleden gevraagd werd me aan te sluiten bij Van Ede & Partners, vielen de diverse interessegebieden als puzzelstukjes in elkaar. Immers is het voortraject naar een leuke, maar vooral ook zinvolle nieuwe bestemming heel boeiend. Een traject dat tijd en inzicht vergt. Sinds 2008 verbind ik de expertise die ik opdeed in diverse rollen als arbeidsmarktbemiddelaar en -deskundige, met die van coach en partner binnen Van Ede & Partners.

Het ondersteunen en begeleiden van mensen op weg naar een passende werkkring of bestemming is waarmee ik me met hart en ziel bezighoud. Als ondernemer, coach, ervaringsdeskundige en adviseur. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in arbeidsmarktgerelateerde opdrachten, met focus op loopbaan- en zingevingsvragen. Mijn coachingstraject is vanuit verschillende conceptuele invalshoeken onder andere gericht op bewustwording van belemmeringen, talentenonderzoek en het verhelderen van doelstellingen. Ik maak een combinatie van analyse, intuïtie, humor en empathie. Mijn aanpak kenmerkt zich door zorgvuldigheid, gelijkwaardigheid en respect. Ik ben resultaatgericht en doordacht, en koers op gevoel vanuit de innerlijke overtuiging dat ieder mens uniek is.

Mijn specialiteiten zijn onder andere stress-preventie,interventie en burn-outbegeleiding vanuit de CSR-methodiek.

Is werkzaam bij:

E-mail Astrid van Eijk

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat