drs. J.W. (Annemieke) Kodde

Onderzoekend, verhelderend, zorgvuldig, verbinden van hart en hoofd. Ik werk vanuit een onderzoekende en waarnemende instelling. Ik zet me in om je ware talenten te (her)ontdekken, zodat je die met vertrouwen en speels gemak kunt inzetten. En dat je weet en voelt welke keuzes goed bij jou passen.

Ik ben opgeleid als orthopedagoog en werkzaam geweest in de gezondheidszorg, met name de jeugdhulpverlening. In Singapore heb ik gewerkt als coach en trainer op het gebied van communicatie en samenwerken. Vanaf 2001 ben ik verbonden aan van Ede & Partners en sinds 2008 ben ik door het CMI en de NOLOC gecertificeerd als loopbaanprofessional.

Ik ben enthousiast om nieuwe benaderingen in het coachen te onderzoeken en mezelf als mens en professional te blijven ontwikkelen. Daarom volg ik regelmatig trainingen zoals: ‘Voice-dialogue’, ‘Biografisch coachen’, ‘Praktische filosofie’ en ‘Cognitieve interventies’.

In mijn werk wil ik het hoofd en het hart de ruimte geven en blijven verbinden.

Ik werk vanuit mijn Rotterdamse hart, wat zich kenmerkt door nuchterheid, realisme en lef. Dit zet ik in voor het verkennen en vergroten van jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Annemieke Kodde

drs. J.W. (Annemieke) Kodde

Is werkzaam bij:

Mail Annemieke Kodde

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat