Sylvia Huwaë - Zwolle

Sylvia Huwaë werkte jarenlang voor dezelfde organisatie totdat de twijfel toesloeg. Ze wist niet meer of ze nog wel manager wilde of kon zijn. Een outplacementtraject bij Van Ede & Partners gaf haar de kracht die zij nodig had om weer te geloven in zichzelf.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

NU SCHEP IK ZELF WEER DE VOORWAARDEN

Naam Sylvia Huwaë
Uitdaging Kan en wil ik nog wel manager zijn?
Oude functie Manager Revalidatie
Nieuwe functie Sectormanager in de gehandicaptenzorg
Consulent Tet Peters

Met veel plezier heb ik 28 jaar gewerkt bij dezelfde organisatie. Ik bekleedde er verschillende functies; aan het einde was ik manager Revalidatie. De laatste jaren merkte ik echter dat het werk me steeds meer energie kostte, onder andere door voor mij lastige processen in de organisatie. Ik deed dingen die niet meer bij mij pasten, maakte fouten en vocht te lang door. Tot het moment dat ik wist: dit wil ik niet meer. De organisatie bood mij een goed outplacementtraject aan. Op advies van de directeur voerde ik gesprekken bij een aantal bureaus. De doorslaggevende factor voor Van Ede & Partners was dat zij tijdens het oriënterend gesprek tegen mij zeiden: “Ga nu maar eens even rustig achterover zitten.” Mijn lijf zat nog helemaal in de vechtstand. Dit zagen zij en ze hadden echt aandacht voor mijn situatie. Daarnaast sprak de doelgerichte aanpak mij aan. Met daarbinnen ruimte voor mezelf om te onderzoeken en af te rekenen met steeds maar alles moeten. Ook wilde ik niet meer een baan, omdat ik toevallig kostwinner ben.


 Ik deed dingen die niet meer bij me pasten


Bij de start van het traject was het voor mij het belangrijkste om tot rust te komen en het opgelopen verdriet te verwerken. Aandacht en tijd besteden aan mezelf, voor het herontdekken en vergroten van mijn zelfvertrouwen, eigenwaarde en eigenliefde. En voor het opruimen van mijn beperkende overtuiging dat ik niet goed genoeg in mijn werk was. Bovendien was ik nog niet los van mijn oude werkgever. Hiervoor was een vergevingssessie met mijn consulent nodig. Hierbij speelde de vraag of ik nog wel manager kon en wilde zijn.


De vraag speelde of ik nog wel manager kon en wilde zijn


De groepstrainingen zijn voor mij heel belangrijk geweest. De magie van de groep, het samen dingen doen en feedback van anderen ontvangen, heeft mijn leerproces versterkt. Mijn toekomstbeeld werd ook helderder. Ik wilde werken in een organisatie met een visie. Gedreven door waarden in plaats van een product of economisch standpunt. Werken vanuit mijn hart, met passie voor de cliënt. Dit herkende ik in een vacature als sectormanager in de gehandicaptenzorg. Hier verdiep ik me nu echt in anderen, ik heb meer leren luisteren en vragen stellen. Onlangs is mijn contract met een jaar verlengd, hier ben ik ontzettend blij mee.


De magie van de groep was enorm belangrijk


Het traject bij Van Ede & Partners is van grote waarde geweest. Hier vond ik menselijke aandacht, warmte en de verbinding met mezelf om in mijn eigen kracht te staan. Dat gecombineerd met een doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat ik zelf voorwaarden kan scheppen voor de autonomie van onze cliënten. Ik ben weer gelukkig in mijn werk, ik ervaar rust en heb een stevige basis.

Neem contact met ons op
Tet Peters

Consulent

Tet Peters

Ik werd getroffen door de integriteit van Sylvia, haar verlangen weer in haar kracht te komen en hiervoor alles te willen doen. Dat deed ze vanuit een volstrekt eerlijke houding naar zichzelf, vol moed om de kracht van haar kwetsbaarheid te laten zien.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een afspraak Meer over Tet Peters

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat