De Leerling

Wij begeleiden de oriëntatiefase van jouw loopbaan, zodat je een goede carrière start kan maken.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

De Leerling

Naam De Leerling
Leeftijd 25-35 jaar

Als leerling in de afstudeerfase kom je voor belangrijke keuzes te staan: Wat voor baan wil ik gaan doen en waar wil ik gaan werken? En, hoe pak ik dat aan, om een leuke baan te vinden? De coaches van Van Ede & Partners begeleiden studenten in de oriëntatiefase van hun loopbaan. Lees hier onder over onze loopbaanbegeleidingsprogramma’s:

Lees hier de verhalen

Welke carrière ambieer ik, hoe kan ik de arbeidsmarkt betreden?

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Neem contact met ons op
Derick Maarleveld

Consulent

Derick Maarleveld

.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een afspraak Meer over Derick Maarleveld

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat