Organisatie

De organisatievorm van Van Ede & Partners is die van een omgekeerde piramide. Cliënt en consulent staan centraal en worden ondersteund door de organisatie; dit komt uiteindelijk ook altijd de opdrachtgever ten goede. Van Ede & Partners werkt vanuit eenheid. Zo hanteren we één tarief voor alle consulenten. Onze organisatie bestaat uit de directie en de Van Ede Foundation. De foundation vormt het stichtingsbestuur van onze organisatie en beheert alle aandelen van de Van Ede Groep BV.

Van Ede Foundation

  • mr. M.C.P. (Margreet) van Dongen
  • mr. ing. J. (Jan) Brinkman

 

Werkwijze met bewezen resultaat

We werken vanuit een heldere visie waarbij de eigen kracht van de cliënt centraal staat. Het blijkt, telkens weer, de snelste en beste weg naar duurzaam resultaat. Als iemand weet wat hij wil en kan, is het in combinatie met een outplacementtraject of loopbaanbegeleiding niet meer dan een kwestie van tijd voordat hij of zij weer de juiste bestemming vindt.

In onze aanpak komt u als cliënt vanuit uw kracht tot een unieke, persoonlijke propositie. Deze kunt u toetsen én benutten binnen het krachtige netwerk van Van Ede & Partners. Liefst 70 tot 75% van onze cliënten vindt dankzij netwerken een nieuwe werkbestemming!

In de uitvoering gaan we planmatig en projectmatig te werk met eenduidige tijdspaden, eenvoudige begrotingen en heldere resultaatafspraken. Met deze aanpak zijn zowel cliënt als opdrachtgever verzekerd van een optimale, duurzame oplossing.

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

Maak een afspraak

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.