Waar staat u?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen van betekenis wil zijn in het leven. Zowel op privé- als zakelijk vlak. A Career that Matters noemen we dat bij Van Ede & Partners. Haalt u voldoening uit de zaken waarvoor u zichzelf inzet? Bent u zichzelf bewust van uw talenten? En weet u wat deze waard zijn op de arbeidsmarkt? Van Ede & Partners kan u helpen om antwoord te krijgen op deze belangrijke vragen in uw leven.

Wij hebben een eenvoudige test ontwikkeld, om u te laten nadenken over waar u staat in uw carrière. Deze test bestaat uit 25 vragen. Het invullen van de test kost u niet meer dan 4 minuten. Nadat u alle vragen heeft beantwoord, ziet u direct de uitslag. We drukken in een percentage uit in welke mate Van Ede & Partners bij u past. Zijn we volgens de test een goede match? Dan suggereren we direct een aantal interessante onderwerpen voor een oriënterend gesprek.

U kunt bij ons onder andere terecht voor loopbaan gerelateerde vragen met betrekking tot outplacement, loopbaanbegeleiding en transitievergoeding.

Doe de Van Ede & Partners test:

1 Mijn hoogst genoten opleiding is:

2 Ik sta open voor verandering van werk(omgeving):

3 Snel een nieuwe baan vinden is voor mij het allerbelangrijkste:

4 Ik heb geen duidelijk beeld wie ik ben en waar ik voor sta:

5 Ik wil mijn zelfvertrouwen vergroten:

Volgende vragen

Foutmelding:

Niet alle vragen zijn beantwoord, om een correcte score van uw test te kunnen berekenen hebben we de antwoorden nodig van alle vragen. De vragen die nog niet zijn beantwoord zijn met hebben een rood nummer gemarkeerd.

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

Maak een afspraak

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.