Workshops, Trainingen & Masterclasses

Als je blijft bewegen, kom je uiteindelijk uit waar je wilt zijn. Bij Van Ede & Partners kan je werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Via ons uitgebreide aanbod aan workshops, trainingen en masterclasses op verschillende vestigingen doe je inspiratie, nieuwe ideeën en inzichten op rondom specifieke loopbaanonderwerpen. Welkom!

De workshops duren meestal een dagdeel. Aan bod komen: een inleiding in een thema, oefeningen en praktische handvatten waar je direct mee verder kunt. In onze masterclasses en trainingen gaan we dieper in op belangrijke loopbaanthema’s. Regelmatig werken we samen met experts van buiten.

Trainingen en Masterclasses duren doorgaans twee of drie dagen en zijn altijd ervaringsgericht. Als deelnemer ga je dus zelf actief aan de slag gaan met de thema’s die aan bod komen.

Bekijk ons aanbod van workshops, trainingen & masterclasses.

 

Maak een afspraak Terug naar Programma aanbod

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat