Outplacement Zwolle: vakkundig naar een nieuwe, energieke start

Na een ontslag sta je ineens voor de opgave om een nieuwe werkomgeving te zoeken. Met outplacement in Zwolle bij Van Ede & Partners sta je er niet alleen voor. Onze outplacementprogramma’s zijn afgestemd op jouw wensen en onze consulenten begeleiden je vakkundig naar een nieuwe, energieke start. Zo snel mogelijk, maar in jouw tempo. Je krijgt eerst de ruimte om het ontslag te verwerken. En zo de weg vrij te maken voor nieuw perspectief. Via een uitgebreide zelfanalyse krijg je meer dan ooit inzicht in je drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Samen met je persoonlijke consulent bepaal je je eigen aanbod voor de arbeidsmarkt en schaaf je je presentatie- en sollicitatievaardigheden bij. Onze psychologen en consulenten hebben bovendien vaak een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven, en beschikken over relevante contacten. Ze bieden je graag toegang tot hun netwerken, waar ook oud-cliënten deel van uitmaken. Die vaak weer heel goed terechtgekomen zijn. Zo maak je met outplacement in Zwolle bij Van Ede & Partners maximaal kans op werk dat bij jou past.

Maak vandaag nog een afspraak!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Zwolle

Ook als je een eigen onderneming wilt oprichten, krijg je met outplacement in Zwolle bij Van Ede & Partners de ondersteuning waar jij behoefte aan hebt. Je persoonlijke consulent helpt jou jouw ideeën vorm te geven en uit te werken. Om te ontdekken welke kwaliteiten en contacten je waar en wanneer kunt inzetten om je bedrijf tot een succes te maken. Wijst je op valkuilen en kansen. Kortom stelt zich op als je sparringpartner. Die objectief meekijkt, je een spiegel voorhoudt en je coacht. Ook bij praktische zaken, zoals het opstellen van een ondernemingsplan, kunnen we ondersteuning bieden. Zo maak je als zelfstandig ondernemer met hulp van outplacement in Zwolle een goede start.

Outplacement in Zwolle: bewezen succesvol

Outplacement loont, zo blijkt uit onderzoek van de OVAL. Deze brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid liep 11.300 outplacementtrajecten na en concludeerde dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft opgeleverd. Dit betekent dat meer dan 7.500 mensen een nieuwe werkbestemming vonden. Outplacement in Zwolle bij Van Ede & Partners kent ook hoge slagingspercentages. En dat terwijl voor ons outplacement pas geslaagd is als een cliënt werk heeft gevonden dat hun energie geeft en waarin hun talenten tot bloei kunnen komen.

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Zwolle: Van Ede & Partners

Van Ede & Partners is jou naast outplacement – al dan niet met transitievergoeding - ook graag van dienst met coaching en loopbaancoaching in Zwolle. Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Neem dan contact op met onze vestiging in de prachtige Hanzestad Zwolle via 038 - 421 02 88 of zwolle@vanede.nl. Of kom gerust langs bij ons outplacementbureau in Zwolle, aan de Wipstrikkerallee 95 in Zwolle. Dan kun je meteen de inspirerende sfeer opsnuiven van deze omgeving waar cliënten elkaar ontmoeten, (net)werken met elkaar en bouwen aan een nieuwe toekomst. Met hulp van outplacement in Zwolle.

     

Wipstrikkerallee 95

8023 DW Zwolle

T. 038 421 02 88