Outplacement Zwolle: vakkundig naar een nieuwe, energieke start

Na een ontslag staat u ineens voor de opgave om een nieuwe werkomgeving te zoeken. Met outplacement in Zwolle bij Van Ede & Partners staat u er niet alleen voor. Onze outplacementprogramma’s zijn afgestemd op uw wensen en onze consulenten begeleiden u vakkundig naar een nieuwe, energieke start. Zo snel mogelijk, maar in uw tempo. U krijgt eerst de ruimte om het ontslag te verwerken. En zo de weg vrij te maken voor nieuw perspectief. Via een uitgebreide zelfanalyse krijgt u meer dan ooit inzicht in uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Samen met uw persoonlijke consulent bepaalt u uw eigen aanbod voor de arbeidsmarkt en schaaft u uw presentatie- en sollicitatievaardigheden bij. Onze psychologen en consulenten hebben bovendien vaak een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven, en beschikken over relevante contacten. Ze bieden u graag toegang tot hun netwerken, waar ook oud-cliënten deel van uitmaken. Die vaak weer heel goed terechtgekomen zijn. Zo maakt u met outplacement in Zwolle bij Van Ede & Partners maximaal kans op werk dat bij u past.

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Zwolle

Ook als u een eigen onderneming wilt oprichten, krijgt u met outplacement in Zwolle bij Van Ede & Partners de ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Uw persoonlijke consulent helpt u uw ideeën vorm te geven en uit te werken. Om te ontdekken welke kwaliteiten en contacten u waar en wanneer kunt inzetten om uw bedrijf tot een succes te maken. Wijst u op valkuilen en kansen. Stelt zich kortom op als uw sparringpartner. Die objectief meekijkt, u een spiegel voorhoudt en u coacht. Ook bij praktische zaken, zoals het opstellen van een ondernemingsplan, kunnen we ondersteuning bieden. Zo maakt u als zelfstandig ondernemer met hulp van outplacement in Zwolle een goede start.

Outplacement in Zwolle: bewezen succesvol

Outplacement loont, zo blijkt uit onderzoek van de OVAL. Deze brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid liep 11.300 outplacementtrajecten na en concludeerde dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft opgeleverd. Dit betekent dat meer dan 7.500 mensen een nieuwe werkbestemming vonden. Outplacement in Zwolle bij Van Ede & Partners kent ook hoge slagingspercentages. En dat terwijl voor ons outplacement pas geslaagd is als een cliënt werk heeft gevonden dat hun energie geeft en waarin hun talenten tot bloei kunnen komen.

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Zwolle: Van Ede & Partners

Van Ede & Partners is u naast outplacement – al dan niet met transitievergoeding - ook graag van dienst met coaching en loopbaanbegeleiding in Zwolle. Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Neemt u dan contact op met onze vestiging in de prachtige Hanzestad Zwolle via 038 - 421 02 88 of zwolle@vanede.nl. Of kom gerust langs bij ons outplacementbureau in Zwolle, aan de Terborchstraat 18 in Zwolle. Dan kunt u meteen de inspirerende sfeer opsnuiven van deze omgeving waar cliënten elkaar ontmoeten, (net)werken met elkaar en bouwen aan een nieuwe toekomst. Met hulp van outplacement in Zwolle.

     Outplacementbureau Zwolle

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

zwolle@vanede.nl

Terborchstraat 18

8011 GG Zwolle

T. 038 421 02 88

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.