Outplacement Utrecht: de beste weg terug naar werk

Outplacement Utrecht: de beste weg terug naar werk

Dwingen de omstandigheden je op zoek te gaan naar een nieuwe werkbestemming? Dan ben je van harte welkom voor outplacement in Utrecht bij Van Ede & Partners – hiervoor kan je ook je transitievergoeding inzetten. Als outplacementbureau begeleiden wij je met outplacement in Utrecht terug naar werk. En niet zomaar werk, maar werk waar jouw professionele expertise, bestuurlijke ervaring, management skills en andere talenten tot hun recht komen. Dit doen we via speciale outplacementprogramma’s. Hierin doorloop je samen met een persoonlijke consulent van Van Ede & Partners verschillende fasen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Met outplacement in Utrecht van zelfinzicht tot kansen verzilveren

Eerst krijg je de ruimte om jouw ontslag te verwerken. Vervolgens breng je jouw drijfveren, talenten en verlangens in kaart via een zelfanalyse. Aan de hand daarvan formuleert je jouw unieke aanbod en helpen we je dit goed voor het voetlicht te brengen via onder andere presentatie- en sollicitatietraining. En ondertussen helpen we je met outplacement in Utrecht een baan te vinden die op jouw lijf geschreven is. Veel consulenten van ons Utrechtse outplacementbureau hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Hierdoor beschikken zij over uitgebreide en interessante netwerken in diverse sectoren, die zij graag voor jou openstellen. Extra ingangen voor jou die je helpen je te oriënteren, jouw aanbod aan te scherpen en jouw kansen te verzilveren. Zo snijdt het mes bij het outplacementtraject bij Van Ede & Partners aan twee kanten.

Ondersteuning bij zelfstandig ondernemerschap met outplacement Utrecht

Ook als je een eigen onderneming wilt starten, kun je rekenen op uitstekende begeleiding met outplacement in Utrecht door Van Ede & Partners. Jouw persoonlijke consulent helpt je jouw plannen concreet te maken en aan te scherpen: hoe zie je die stap voor je? Hoe graag wil je zelfstandig ondernemen? Wat zijn de kansen, welke hobbels heb je nog te nemen? Hoe zet je jouw talenten en contacten optimaal in bij het opstarten van een bedrijf? Daarmee heb je de ideale sparringpartner. Die onpartijdig is, maar wel deskundig. Die kritisch met je meedenkt. En je ook graag ondersteunt bij praktische zaken die bij zelfstandig ondernemerschap komen kijken. Zoals het opstellen van een doorwrocht businessplan. Op zo’n manier dat jouw financieringsaanvragen bij banken en gemeenten maximale kans maken. Zo maakt jouw eigen bedrijf met ondersteuning van ons outplacementbureau in Utrecht een goede start.

Outplacement Utrecht: bewezen succesvol

De brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, OVAL, heeft onderzoek gedaan naar outplacement. Daaruit kwam naar voren dat van de 11.300 outplacementtrajecten er meer dan 7.500 leidden tot een nieuwe baan. Ook met outplacement in Utrecht bij Van Ede & Partners kennen we een hoog slagingspercentage. En voor ons is een outplacementtraject pas geslaagd als die nieuwe bestemming onze cliënten ook echt voldoening geeft. Van Ede & Partners zal alles in het werk stellen om dit ook voor jou werkelijkheid te maken. Of je nu in Utrecht een traject volgt voor outplacement of loopbaancoaching.

Van Ede & Partners: hét adres voor outplacement van Utrecht

Op zoek naar een uitstekend outplacementbureau in Utrecht? Neem dan contact op met onze vestiging in Zeist. Aan de Boulevard 14 vind je een prachtig, centraal gelegen pand met koetshuis en een grote tuin. Een inspirerende omgeving om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. En uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Voor een afspraak bel je naar 030 - 693 24 46 of stuur je een e-mail naar zeist@vanede.nl. Van Ede & Partners, jouw adres voor outplacement in de regio Utrecht.

        Outplacementbureau Utrecht

Boulevard 14

3707 BN Zeist

T. 030 693 24 46