Outplacement Utrecht: de beste weg terug naar werk

Dwingen de omstandigheden je op zoek te gaan naar een nieuwe werkbestemming? Dan ben je van harte welkom voor outplacement in Utrecht bij Van Ede & Partners – hiervoor kan je ook je transitievergoeding inzetten. Als outplacementbureau begeleiden wij je met outplacement in Utrecht terug naar werk. En niet zomaar werk, maar werk waar jouw professionele expertise, bestuurlijke ervaring, management skills en andere talenten tot hun recht komen. Dit doen we via speciale outplacementprogramma’s. Hierin doorloop je samen met een persoonlijke consulent van Van Ede & Partners verschillende fasen.

Met outplacement in Utrecht van zelfinzicht tot kansen verzilveren

Eerst krijgt u de ruimte om uw ontslag te verwerken. Vervolgens brengt u uw drijfveren, talenten en verlangens in kaart via een zelfanalyse. Aan de hand daarvan formuleert u uw unieke aanbod en helpen we u dit goed voor het voetlicht te brengen via onder andere presentatie- en sollicitatietraining. En ondertussen helpen we u met outplacement in Utrecht een baan te vinden die op uw lijf geschreven is. Veel consulenten van ons Utrechtse outplacementbureau hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Hierdoor beschikken zij over uitgebreide en interessante netwerken in diverse sectoren, die zij graag voor u openstellen. Extra ingangen voor u die u helpen u te oriënteren, uw aanbod aan te scherpen en uw kansen te verzilveren. Zo snijdt het mes bij het outplacementtraject bij Van Ede & Partners aan twee kanten.

Ondersteuning bij zelfstandig ondernemerschap met outplacement Utrecht

Ook als u een eigen onderneming wilt starten, kunt u rekenen op uitstekende begeleiding met outplacement in Utrecht door Van Ede & Partners. Uw persoonlijke consulent helpt u uw plannen concreet te maken en aan te scherpen: hoe ziet u die stap voor u? Hoe graag wilt u zelfstandig ondernemen? Wat zijn de kansen, welke hobbels heeft u nog te nemen? Hoe zet u uw talenten en contacten optimaal in bij het opstarten van een bedrijf? Daarmee heeft u de ideale sparringpartner. Die onpartijdig is, maar wel deskundig. Die kritisch met u meedenkt. En u ook graag ondersteunt bij praktische zaken die bij zelfstandig ondernemerschap komen kijken. Zoals het opstellen van een doorwrocht businessplan. Op zo’n manier dat uw financieringsaanvragen bij banken en gemeenten maximale kans maken. Zo maakt uw eigen bedrijf met ondersteuning van ons outplacementbureau in Utrecht een goede start.

Outplacement Utrecht: bewezen succesvol

De brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, OVAL, heeft onderzoek gedaan naar outplacement. Daaruit kwam naar voren dat van de 11.300 outplacementtrajecten er meer dan 7.500 leidden tot een nieuwe baan. Ook met outplacement in Utrecht bij Van Ede & Partners kennen we een hoog slagingspercentage. En voor ons is een outplacementtraject pas geslaagd als die nieuwe bestemming onze cliënten ook echt voldoening geeft. Van Ede & Partners zal alles in het werk stellen om dit ook voor u werkelijkheid te maken. Of u nu in Utrecht een traject volgt voor outplacement of loopbaancoaching.

Van Ede & Partners: hét adres voor outplacement van Utrecht

Op zoek naar een uitstekend outplacementbureau in Utrecht? Neem dan contact op met onze vestiging in Zeist. Aan de Boulevard 14 vindt u een prachtig, centraal gelegen pand met koetshuis en een grote tuin. Een inspirerende omgeving om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. En uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Voor een afspraak belt u naar 030 - 693 24 46 of stuurt u een e-mail naar zeist@vanede.nl. Van Ede & Partners, uw adres voor outplacement in de regio Utrecht.

        Outplacementbureau Utrecht

Boulevard 14

3707 BN Zeist

T. 030 693 24 46