Outplacement Tilburg: voor loopbaankeuzes waar u echt achter staat

Outplacement Tilburg: voor loopbaankeuzes waar u echt achter staat

Ontslagen? Kom je niet meer tot je recht in je huidige baan? Outplacement in Tilburg bij Van Ede & Partners is een zinvolle manier om je horizon te verbreden. Met uitzicht op een nieuwe werkbestemming die je op het lijf geschreven is. Je persoonlijke consulent helpt je op weg en geeft je handvatten om loopbaankeuzes te maken waar je echt achter staat. Het outplacementprogramma bij Van Ede & Partners maakt eerst ruimte voor de verwerking van je baanverlies. Ook duik je in je eigen psyche met een uitgebreide zelfanalyse. Een goede basis voor je aanbod naar de arbeidsmarkt. We helpen je jezelf te profileren, presenteren, te netwerken en goed over te komen in sollicitatieprocedures. Je krijgt toegang tot het grote netwerk van onze consulenten en psychologen van outplacement in de regio Tilburg bij Van Ede & Partners. Dat deels ook bestaat uit voormalige cliënten. Zij kennen je situatie als geen ander en helpen je graag op weg. Zo heb je met outplacement in de regio Tilburg alle kans om passend en inspirerend werk te vinden.

Maak vandaag nog een afspraak!

Zelfstandig ondernemerschap in de lift met outplacement in Tilburg

Misschien ambieer je een loopbaan als zelfstandig ondernemer in plaats van dat je weer bij een werkgever wilt werken. Ons outplacementbureau in de buurt van Tilburg kan je begeleiden in het opzetten van een eigen bedrijf. Jouw persoonlijke consulent helpt je jouw plannen vorm te geven en uit te werken. Om jouw talenten te ontdekken en op het juiste moment op de juiste manier in te zetten. Om valkuilen uit de weg te gaan en kansen te verzilveren. Hij/zij kijkt objectief en kritisch mee. Ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een businessplan, kunnen we je assisteren. Zo kom je als zelfstandig ondernemer met hulp van outplacement in Tilburg goed uit de startblokken.

Succes bijna verzekerd met outplacement in Tilburg

De OVAL, de brancheorganisatie van duurzame inzetbaarheid, heeft onderzoek gedaan naar het succes van outplacement. Uit dit onderzoek is gebleken dat maar liefst 7500 van de 11.300 mensen die een outplacementtraject doorliepen, een nieuwe baan hebben gevonden. Dit komt neer op een slagingspercentage van 66 procent. Ook jij kunt met behulp van outplacement in Tilburg bij Van Ede & Partners een werkbestemming vinden. En wel één die past bij jouw kennis, ervaring, drijfveren en verlangens, want dat is onze inzet.

De deur staat open bij Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Tilburg

Interesse in outplacement in de buurt van Tilburg – al dan niet met transitievergoeding? Dan kun je contact opnemen met onze vestiging in Eindhoven of Breda. Ook voor loopbaancoaching en loopbaancoaching in de buurt van Tilburg ben je hier aan het goede adres. In onze panden aan de Parklaan 54A in Eindhoven en de Ceresstraat 13 in Breda werken de consulenten en psychologen van Van Ede & Partners in een vriendelijke, bloeiende omgeving. Kom langs of neem telefonisch contact op via 040 245 72 20. Je kunt ook een e-mail sturen naar eindhoven@vanede.nl of breda@vanede.nl met als onderwerp: outplacement in de regio Tilburg.

        Outplacement Tilburg

Parklaan 54A

5613 BH Eindhoven

T. 040 245 72 20