Outplacement Tilburg: voor loopbaankeuzes waar u echt achter staat

Ontslagen? Komt u niet meer tot uw recht in uw huidige baan? Outplacement in Tilburg bij Van Ede & Partners is een zinvolle manier om uw horizon te verbreden. Met uitzicht op een nieuwe werkbestemming die u op het lijf geschreven is. Uw persoonlijke consulent helpt u weg en geeft u handvatten om loopbaankeuzes te maken waar u echt achter staat. Het outplacementprogramma bij Van Ede & Partners maakt eerst ruimte voor de verwerking van uw baanverlies. Ook duikt u in uw eigen psyche met een uitgebreide zelfanalyse. Een goede basis voor uw aanbod naar de arbeidsmarkt. We helpen u uzelf te profileren, presenteren, te netwerken en goed over te komen in sollicitatieprocedures. U krijgt toegang tot het grote netwerk van onze consulenten en psychologen van outplacement in de regio Tilburg bij Van Ede & Partners. Dat deels ook bestaat uit voormalige cliënten. Zij kennen uw situatie als geen ander en helpen u graag op weg. Zo heeft u met outplacement in de regio Tilburg alle kans om passend en inspirerend werk te vinden.

Zelfstandig ondernemerschap in de lift met outplacement in Tilburg

Misschien ambieert u een loopbaan als zelfstandig ondernemer in plaats van dat u weer bij een werkgever wilt werken. Ons outplacementbureau in de buurt van Tilburg kan u begeleiden in het opzetten van een eigen bedrijf. Uw persoonlijke consulent helpt u uw plannen vorm te geven en uit te werken. Om uw talenten te ontdekken en op het juiste moment op de juiste manier in te zetten. Om valkuilen uit de weg te gaan en kansen te verzilveren. Hij/zij kijkt objectief en kritisch mee. Ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een businessplan, kunnen we u assisteren. Zo komt u als zelfstandig ondernemer met hulp van outplacement in Amsterdam goed uit de startblokken.

Succes bijna verzekerd met outplacement in Tilburg

De OVAL, de brancheorganisatie van duurzame inzetbaarheid, heeft onderzoek gedaan naar het succes van outplacement. Uit dit onderzoek is gebleken dat maar liefst 7500 van de 11.300 mensen die een outplacementtraject doorliepen, een nieuwe baan hebben gevonden. Dit komt neer op een slagingspercentage van 66 procent. Ook u kunt met behulp van outplacement in Tilburg bij Van Ede & Partners een werkbestemming vinden. En wel één die past bij uw kennis, ervaring, drijfveren en verlangens, want dat is onze inzet.

De deur staat open bij Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Tilburg

Interesse in outplacement in de buurt van Tilburg – al dan niet met transitievergoeding? Dan kunt u contact opnemen met onze vestiging in Breda. Ook voor loopbaancoaching en loopbaancoaching in de buurt van Tilburt bent u hier aan het goede adres. In ons karakteristieke pand aan de Nieuwe Prinsenkade 8 werken de consulenten en psychologen van Van Ede & Partners in een vriendelijke, bloeiende omgeving. Kom langs of neem telefonisch contact op via 076 - 565 65 09. U kunt ook een e-mail sturen naar breda@vanede.nl met als onderwerp: outplacement in de regio Tilburg.

       Outplacementbureau Tilburg

Ceresstraat 13

4811 CA Breda

T. 076 565 65 09