Outplacement Nijmegen: een succesvolle rentree op de arbeidsmarkt

Als u geen toekomst meer heeft bij uw huidige werkgever, moet u op zoek naar een nieuwe werkbestemming – al dan niet met een transitievergoeding. Dit hoeft u niet alleen te doen: met outplacement in Nijmegen bij Van Ede & Partners krijgt u precies de ondersteuning die u nodig heeft. Samen met uw persoonlijke consulent slaat u het pad in naar werk dat past bij uw talenten, ambities en drijfveren. U doorloopt een speciaal outplacementprogramma, waarin we met u de ruimte nemen om uw ontslag te verwerken. Vervolgens brengt u in een zelfanalyse uw drijfveren, competenties en wensen in kaart. Zodat u weet wat u te bieden heeft en wat u zoekt. Uw persoonlijke consulent helpt u bewuste keuzes te maken op weg naar een nieuwe baan, werkt met u aan uw persoonlijke profilering, presentatie, helpt u te netwerken en heeft gedegen kennis van de arbeidsmarkt. Zo vergroot u met outplacement nabij Nijmegen bij Van Ede & Partners uw kansen op een nieuwe, inspirerende stap in uw loopbaan.

Goed uit de startblokken als zelfstandig ondernemer met outplacement Nijmegen

Wilt u een zelfstandige onderneming starten, dan kan ons outplacementbureau bij Nijmegen u hier ook in ondersteunen. Van Ede & Partners helpt u uw eigen, unieke talenten te ontdekken en in te zetten voor uw eigen bedrijf. Aan de hand van cases van ons outplacementbureau oefent u in het presenteren van uw aanbod aan de markt. Veel van onze consulenten zijn zelf ondernemer of hebben een functie in het bedrijfsleven, zodat ze u zelfs kunnen bijstaan bij praktische zaken. Zoals bij het opstellen van een ondernemingsplan. Zo slaat u met outplacement bij Nijmegen van Van Ede & Partners twee vliegen in één klap.

Outplacement Nijmegen loont

Outplacementtrajecten lonen. OVAL, de brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, deed er onderzoek naar. Daaruit bleek dat van de 11.300 werkzoekenden in outplacementtrajecten, er 7.500 vonden daadwerkelijk een nieuwe werkbestemming vonden. Ook bij Van Ede & Partners in Nijmegen en andere steden liggen de slagingspercentages hoog. Voor ons is outplacement pas geslaagd wanneer wij samen een nieuwe werkbestemming hebben gevonden die past bij de kennis, ervaring, drijfveren en ambities van onze cliënten. Waar ze energie van krijgen en waarin ze weer tot bloei komen. Dat is de inzet van outplacement in Nijmegen.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau voor iedereen uit Nijmegen

Interesse? Voor outplacement in de buurt van Nijmegen kunt u contact opnemen met de vestiging van Van Ede & Partners in Arnhem. We zijn gevestigd in een karakteristiek pand in de lommerrijke woonwijk Angerstein. Hier werken de cliënten en hun netwerken in een sfeer van zakelijke huiselijkheid en huiselijke zakelijkheid. In trajecten voor outplacement, loopbaancoaching en coaching. Voor een afspraak belt u naar 026 - 364 41 11, of stuur een mail naar arnhem@vanede.nl. We brengen u graag verder met outplacement in de regio Nijmegen.

          Outplacementbureau Nijmegen

Geert Grootestraat 4

6822 HJ Arnhem

T. 026 364 41 11