Outplacement Nijmegen: een succesvolle rentree op de arbeidsmarkt

Outplacement Nijmegen: een succesvolle rentree op de arbeidsmarkt

Als je geen toekomst meer hebt bij je huidige werkgever, moet je op zoek naar een nieuwe werkbestemming – al dan niet met een transitievergoeding. Dit hoef je niet alleen te doen: met outplacement in Nijmegen bij Van Ede & Partners krijg je precies de ondersteuning die je nodig heeft. Samen met je persoonlijke consulent sla je het pad in naar werk dat past bij jouw talenten, ambities en drijfveren. Je doorloopt een speciaal outplacementprogramma, waarin we met jou de ruimte nemen om je ontslag te verwerken. Vervolgens breng je in een zelfanalyse je drijfveren, competenties en wensen in kaart. Zodat je weet wat je te bieden hebt en wat je zoekt. Je persoonlijke consulent helpt je bewuste keuzes te maken op weg naar een nieuwe baan, werkt met je aan je persoonlijke profilering, presentatie, helpt je te netwerken en heeft gedegen kennis van de arbeidsmarkt. Zo vergroot je met outplacement nabij Nijmegen bij Van Ede & Partners je kansen op een nieuwe, inspirerende stap in je loopbaan.

Maak vandaag nog een afspraak!

Goed uit de startblokken als zelfstandig ondernemer met outplacement Nijmegen

Wil je een zelfstandige onderneming starten, dan kan ons outplacementbureau bij Nijmegen je hier ook in ondersteunen. Van Ede & Partners help je jouw eigen, unieke talenten te ontdekken en in te zetten voor jouw eigen bedrijf. Aan de hand van cases van ons outplacementbureau oefen je in het presenteren van jouw aanbod aan de markt. Veel van onze consulenten zijn zelf ondernemer of hebben een functie in het bedrijfsleven, zodat ze je zelfs kunnen bijstaan bij praktische zaken. Zoals bij het opstellen van een ondernemingsplan. Zo sla je met outplacement bij Nijmegen van Van Ede & Partners twee vliegen in één klap.

Outplacement Nijmegen loont

Outplacementtrajecten lonen. OVAL, de brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, deed er onderzoek naar. Daaruit bleek dat van de 11.300 werkzoekenden in outplacementtrajecten, er 7.500 vonden daadwerkelijk een nieuwe werkbestemming vonden. Ook bij Van Ede & Partners in Nijmegen en andere steden liggen de slagingspercentages hoog. Voor ons is outplacement pas geslaagd wanneer wij samen een nieuwe werkbestemming hebben gevonden die past bij de kennis, ervaring, drijfveren en ambities van onze cliënten. Waar ze energie van krijgen en waarin ze weer tot bloei komen. Dat is de inzet van outplacement in Nijmegen.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau voor iedereen uit Nijmegen

Interesse? Voor outplacement in de buurt van Nijmegen kun je contact opnemen met de vestiging van Van Ede & Partners in Arnhem. We zijn gevestigd in een karakteristiek pand in de lommerrijke woonwijk Angerstein. Hier werken de cliënten en hun netwerken in een sfeer van zakelijke huiselijkheid en huiselijke zakelijkheid. In trajecten voor outplacement, loopbaancoaching en coaching. Voor een afspraak bel je naar 026 - 364 41 11, of stuur een mail naar arnhem@vanede.nl. We brengen je graag verder met outplacement in de regio Nijmegen.

          Outplacement Nijmegen

Geert Grootestraat 4

6822 HJ Arnhem

T. 026 364 41 11