Outplacement Maastricht: nieuw licht op uw loopbaan

Heeft uw werkgever u te kennen gegeven dat er geen plek meer voor u is? Met outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners hoeft u de zoektocht naar een nieuwe werkomgeving niet alleen af te leggen. In een krachtig outplacementprogramma afgestemd op uw wensen, begeleidt ons outplacementbureau in Maastricht u op weg naar een nieuwe werkkring. Waarbij u eerst de kans krijgt om uw ontslag te verwerken. Ondertussen werkt u aan een zelfanalyse, die u diepgravend inzicht geeft in uw eigen drijfveren, persoonlijke en professionele ontwikkeling, u verlangens en (verborgen) talenten. Zodat u bewuste keuzes kunt maken voor uw loopbaan, die aansluiten bij wie u bent. Met uw consulent bepaalt u uw aanbod voor de arbeidsmarkt, werkt u aan uw vaardigheden om uzelf te presenteren en effectief te netwerken en te solliciteren. De consulent stellen ook hun eigen netwerk voor u open, waar ook voormalige cliënten van outplacement in Maastricht deel van uitmaken. Zij begrijpen uw situatie als geen ander en helpen u graag verder. Een extra voordeel als u kiest voor outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners.

Ga het zelfstandig ondernemerschap aan met outplacement Maastricht

Outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners is ook een uitstekend traject voor startende ondernemers. Een eigen bedrijf beginnen gaat niet over één nacht ijs, er komt veel op u af. Onze consulenten helpen u hier uw weg in te vinden. Bijvoorbeeld door met u te sparren over uw propositie en contractmanagement. Door specialistische kennis te mobiliseren in ons eigen netwerk, zoals organisaties die ondersteuning bieden bij bedrijfsovernames. Door uw talenten naar boven te halen en u op valkuilen en kansen te wijzen. Van Ede & Partners begeleidt per jaar ongeveer 200 cliënten naar succesvol zelfstandig ondernemerschap via outplacement in Maastricht.

Grote slagingskansen met outplacement Maastricht

Onderzoek wijst uit dat outplacement loont. OVAL, de brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, meldt dat 7.500 mensen van de 11.300 mensen vanuit een outplacementtraject een nieuwe baan hebben gevonden. Dat komt neer op een succesratio van 66 procent. Ook ons outplacementbureau in Maastricht kent zo’n hoog slagingspercentage. En we zijn niet snel tevreden: pas wanneer een cliënt een baan heeft gevonden die past bij zijn kennis, ervaring, drijfveren en ambities. Dat is de inzet van outplacement in Maastricht.

Nieuwsgierig? Van Ede & Partners, hét outplacementbureau van Maastricht, ook naar u!

Bent u ook overtuigd? Of heeft u nog vragen? Ons outplacementbureau in Maastricht staat voor u klaar. Ook voor loopbaancoaching kunt u terecht bij onze vestiging in deze prachtige Maasstad. Kom gerust langs in ons markante gebouw in hartje Wyck aan de Alexander Battalaan 51. Deze locatie in Maastricht is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur. Bellen kan ook via 040 - 245 72 20 of stuur een mail naar maastricht@vanede.nl. Wij helpen u graag verder met outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners.

       Outplacementbureau Maastricht

 

Ondernemershuis Alex51 - Alexander Battalaan 51

6221 CB Maastricht

T. 040 245 72 20