Outplacement Maastricht: nieuw licht op jouw loopbaan

Outplacement Maastricht: nieuw licht op jouw loopbaan

Heeft je werkgever je te kennen gegeven dat er geen plek meer voor je is? Met outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners hoef je de zoektocht naar een nieuwe werkomgeving niet alleen af te leggen. In een krachtig outplacementprogramma afgestemd op jouw wensen, begeleidt ons outplacementbureau in Maastricht je op weg naar een nieuwe werkkring. Waarbij je eerst de kans krijgt om je ontslag te verwerken. Ondertussen werk je aan een zelfanalyse, die je diepgravend inzicht geeft in je eigen drijfveren, persoonlijke en professionele ontwikkeling, je verlangens en (verborgen) talenten. Zodat je bewuste keuzes kunt maken voor je loopbaan, die aansluiten bij wie je bent. Met je consulent bepaal je je aanbod voor de arbeidsmarkt, werk je aan je vaardigheden om jezelf te presenteren en effectief te netwerken en te solliciteren. De consulenten stellen ook hun eigen netwerk voor je open, waar ook voormalige cliënten van outplacement in Maastricht deel van uitmaken. Zij begrijpen je situatie als geen ander en helpen je graag verder. Een extra voordeel als je kiest voor outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ga het zelfstandig ondernemerschap aan met outplacement Maastricht

Outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners is ook een uitstekend traject voor startende ondernemers. Een eigen bedrijf beginnen gaat niet over één nacht ijs, er komt veel op je af. Onze consulenten helpen jou hier jouw weg in te vinden. Bijvoorbeeld door met jou te sparren over jouw propositie en contractmanagement. Door specialistische kennis te mobiliseren in ons eigen netwerk, zoals organisaties die ondersteuning bieden bij bedrijfsovernames. Door jouw talenten naar boven te halen en je op valkuilen en kansen te wijzen. Van Ede & Partners begeleidt per jaar ongeveer 200 cliënten naar succesvol zelfstandig ondernemerschap via outplacement in Maastricht.

Grote slagingskansen met outplacement Maastricht

Onderzoek wijst uit dat outplacement loont. OVAL, de brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, meldt dat 7.500 mensen van de 11.300 mensen vanuit een outplacementtraject een nieuwe baan hebben gevonden. Dat komt neer op een succesratio van 66 procent. Ook ons outplacementbureau in Maastricht kent zo’n hoog slagingspercentage. En we zijn niet snel tevreden: pas wanneer een cliënt een baan heeft gevonden die past bij zijn kennis, ervaring, drijfveren en ambities. Dat is de inzet van outplacement in Maastricht.

Nieuwsgierig? Van Ede & Partners, hét outplacementbureau van Maastricht, ook naar jou!

Ben je ook overtuigd? Of heb je nog vragen? Ons outplacementbureau in Maastricht staat voor jou klaar. Ook voor loopbaancoaching kun je terecht bij onze vestiging in deze prachtige Maasstad. Kom gerust langs in ons markante gebouw in hartje Wyck aan de Alexander Battalaan 51. Deze locatie in Maastricht is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur. Bellen kan ook via 040 - 245 72 20 of stuur een mail naar maastricht@vanede.nl. Wij helpen je graag verder met outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners.

       Outplacementbureau Maastricht

 

Ondernemershuis Alex51 - Alexander Battalaan 51

6221 CB Maastricht

T. 040 245 72 20