Outplacement Groningen: terug naar werk waarin u gedijt

Ben je ontslagen en wil je snel weer aan het werk? Dan is outplacement in Groningen bij Van Ede & Partners de eerste stap in de goede richting. Via een speciaal outplacementprogramma vind je met ons een nieuwe werkbestemming. Niet de eerste de beste, maar een werkbestemming die aansluit bij jouw drijfveren, verlangens en talenten. Daartoe doorloop je met een van onze ervaren consulenten vier stappen, in je eigen tempo en op je eigen manier. Het outplacementprogramma begint met verwerking van het ontslag. Vervolgens breng je uitgebreid je competenties, drijfveren en wensen in kaart. Waarna we je via sollicitatiebegeleiding en -training helpen zoeken naar een passende baan. Je krijgt persoonlijke begeleiding en maakt daarnaast kennis met het uitgebreide netwerk van onze psychologen en consulenten die vaak een eigen onderneming hebben of een functie in het bedrijfsleven. En je daardoor ook weer toegang kunnen geven tot hun eigen netwerk in diverse sectoren.

Outplacement in Groningen: uw gedroomde sparringpartner

Ook bij de start van een eigen onderneming bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande begeleiding met outplacement in Groningen door Van Ede & Partners. Uw persoonlijke consulent helpt u uw plannen fijn te slijpen en te verbeteren: hoe ziet u de stap naar zelfstandig ondernemerschap voor u? Welke hobbels heeft u te nemen? Hoe ziet de markt eruit? Hoe zet u uw talenten en contacten optimaal in? Uw consulent is de gedroomde sparringpartner. Onpartijdig en deskundig. Kritisch en coachend. Iemand die u zelfvertrouwen geeft en u ook ondersteunt bij praktische zaken. Zoals het opstellen van een doortimmerd businessplan. Zodat uw financieringsaanvragen bij banken en gemeenten op welwillendheid kunnen rekenen. Zo maakt uw eigen bedrijf met ondersteuning van ons outplacementbureau in Groningen een goede start.

Succesratio hoog met outplacement in Groningen

Outplacement werkt. Dit blijkt onder meer uit onderzoek van de OVAL, de brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid. Hieruit komt naar voren dat in 11.300 outplacementtrajecten meer dan 7.500 mensen een nieuwe baan gevonden hebben. Voor outplacement in Groningen onder begeleiding van onze consulenten zijn de slagingspercentages minstens even hoog. Terwijl de lat nog hoger ligt: voor ons is outplacement in Groningen een succes als u een werkkring heeft gevonden die op uw lijf geschreven is. En waar u echt in kunt excelleren.

Van Ede & Partners voor al uw loopbaanvraagstukken: hét outplacementbureau van Groningen

U kunt Van Ede & Partners in Groningen inschakelen voor outplacement (al of niet met transitievergoeding), loopbaancoaching en coaching. Meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 050 - 312 34 85 of groningen@vanede.nl. Of loop gerust eens binnen. Ons outplacementbureau in Groningen is gevestigd aan de Heresingel 9. In dit karakteristieke en inspirerende pand hebben wij al veel specifieke loopbaanvraagstukken opgelost. Onder andere in trajecten voor outplacement in Groningen.

    Outplacementbureau Groningen

 

 

Heresingel 9

9711 ER Groningen

T. 050 312 34 85