Outplacement Eindhoven: op naar een werkomgeving waarin u tot bloei komt

Outplacement Eindhoven: op naar een werkomgeving waarin u tot bloei komt

Heb je te horen gekregen dat je niet meer terug kan keren bij je werkgever en/of naar ander werk op zoek moet? Met outplacement in Eindhoven via Van Ede & Partners sta je er niet alleen voor. Onze ervaren consulenten helpen je graag verder. Op weg naar een werkbestemming die aansluit bij je drijfveren, talenten en verlangens. Op grond van keuzes waar je echt achter staat. Hiervoor hebben we speciale outplacementprogramma's opgezet. Met allereerst ruimte voor ontslagverwerking. Samen met een persoonlijke consulent kom je vervolgens tot diepgravend zelfinzicht, bepaal je je eigen aanbod voor de arbeidsmarkt en werk je aan je presentatie- en sollicitatievaardigheden. Veel van onze consulenten en psychologen hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Ook dat brengt je voordelen; zij stellen hun brede netwerken graag voor je open. Zo snijdt het mes met outplacement in Eindhoven bij Van Ede & Partners aan twee kanten. Met als resultaat: een nieuwe werkomgeving waarin jij en jouw talenten tot bloei komen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Een vliegende start voor jouw eigen onderneming met outplacement in Eindhoven

Ook als je ervoor kiest niet meer in loondienst te gaan maar liever een onderneming te starten in Noord-Brabant, kan ons outplacementbureau in Eindhoven je daarbij helpen. Jouw persoonlijke consulent helpt je jouw gedachten te structureren en jouw propositie aan te scherpen. Stappen te maken naar zelfstandig ondernemerschap. Hobbels te zien en te nemen. Jouw talenten te ontdekken en optimaal in te zetten. Aan jouw consulent heb je een echte sparringpartner die deskundig en onpartijdig met je meedenkt, je coacht en een kritische spiegel voorhoudt. En indien gewenst ook ondersteunt bij praktische zaken, zoals het schrijven van een strak ondernemingsplan. Zo maakt jouw eigen onderneming met hulp van outplacement in Eindhoven bij van Ede & Partners een vliegende start.

Succes met outplacement Eindhoven

Uit onderzoek van OVAL, de brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, blijkt dat outplacement loont. Van de 11.300 outplacementtrajecten die OVAL onder de loop nam, mondden er meer dan 7.500 uit in een nieuwe werkbestemming. Outplacement in Eindhoven bij Van Ede & Partners kent ook zeer hoge slagingspercentages. En dat terwijl wij een traject pas als succesvol bestempelen wanneer onze cliënten werk vinden dat past bij hun drijfveren, passies en kwaliteiten. Werk waar ze voldoening en energie uit halen. En waarin ze zich ten volle kunnen ontplooien. Dat is de inzet van outplacement in Eindhoven.

Ontdek hét outplacementbureau van Eindhoven: Van Ede & Partners

Ben jij klaar voor outplacement in Eindhoven – al dan niet met transitievergoeding? Of bent je op zoek naar loopbaancoaching in Eindhoven? Neem dan contact met ons op via 040 - 245 72 20 of eindhoven@vanede.nl. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze vestiging aan de Parklaan 54A in Eindhoven. Hier staat een ervaren team voor je klaar. Een team dat je graag meer vertelt over de mogelijkheden die outplacement in Eindhoven bij Van Ede & Partners jou biedt. Welkom!

      Outplacementbureau Eindhoven

Parklaan 54A

5613 BH Eindhoven

T. 040 245 72 20