Outplacement Arnhem: in vier fases naar een werkkring die bij jou past

Outplacement Arnhem: in vier fases naar een werkkring die bij jou past

Van ontslag naar een nieuwe start. Op het niveau waar je thuishoort, in een rol die bij je past. Dat is de inzet van outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners. Via een speciaal outplacementprogramma begeleiden onze ervaren consulenten en psychologen je naar een werkervaring waar jouw ervaring, vaardigheden en vakkennis tot hun recht komen. Waarin jijzelf weer nieuwe energie krijgt en tot bloei komt. In het programma van ons outplacementbureau doorloop je vier fases: verwerking van het verlies van je baan, het verwerven van diepgaand inzicht in je competenties, drijfveren en verlangens via een uitgebreide zelfanalyse, training in presenteren, solliciteren en andere vaardigheden waarmee je jezelf goed in de etalage kunt zetten, en de daadwerkelijke zoektocht naar een baan. Veel van de consulenten en psychologen van ons outplacementbureau in Arnhem hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Met als voordeel dat zij beschikken over een uitgebreid en interessant netwerk dat ze graag voor je openstellen. Ook onze voormalige cliënten behoren tot dit netwerk. Zij delen hun ervaringen met outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners met je en helpen je graag verder op weg.

Maak vandaag nog een afspraak!

Naar zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Arnhem

De dienstverlening van ons outplacementbureau in Arnhem is niet alleen geschikt als je een nieuwe baan zoekt, maar ook als jouw toekomstige werkbestemming in het zelfstandig ondernemerschap ligt. Dan is het prettig om deskundige ondersteuning te krijgen bij alles wat bij die stap komt kijken. Zoals het verkennen van de markt, het schrijven van een ondernemingsplan, het aanvragen van financiering bij banken en gemeenten. Bij ons outplacementbureau in Arnhem krijg je waardevolle ondersteuning van ervaringsdeskundigen. We helpen je bijvoorbeeld graag jouw ondernemingsplan op te stellen. Op zo’n manier dat het waterdicht is en vertrouwen wekt. En te ontdekken hoe je jouw talenten optimaal kunt benutten en andere vaardigheden bij kunt schaven om van jouw eigen bedrijf een succes te maken.

Outplacement Arnhem scoort hoog

Voor ons is Outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners pas geslaagd als jij een passende werkbestemming hebt gevonden. Die aansluit bij jouw talenten en wensen. Bij jouw drijfveren. Jouw niveau. En waar je echt nieuwe energie van krijgt. Outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners laat op dit vlak zeer hoge slagingspercentages zien.

Van Ede & Partners: jouw adres voor outplacement in Arnhem!

Heb je vragen over outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners? Wil je direct een outplacementprogramma volgen? Of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding/loopbaancoaching? Neem dan contact op. Ons outplacementbureau in Arnhem is gevestigd aan de Geert Grootestraat 4. In deze warme omgeving geven we jou de ruimte om inspiratie op te doen voor de volgende stap in jouw loopbaan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 026 - 364 41 11 of per e-mail via arnhem@vanede.nl. Onze medewerkers informeren je graag vrijblijvend over het traject van outplacement in Arnhem. En hoe dit jou een nieuwe toekomst kan geven.

Geert Grootestraat 4

6822 HJ Arnhem

T. 026 364 41 11