Outplacement Arnhem: in vier fases naar een werkkring die bij u past

Van ontslag naar een nieuwe start. Op het niveau waar u thuishoort, in een rol die bij u past. Dat is de inzet van outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners. Via een speciaal outplacementprogramma begeleiden onze ervaren consulenten en psychologen u naar een werkervaring waar uw ervaring, vaardigheden en vakkennis tot hun recht komen. Waarin uzelf weer nieuwe energie krijgt en tot bloei komt. In het programma van ons outplacementbureau doorloopt u vier fases: verwerking van het verlies van uw baan, het verwerven van diepgaand inzicht in uw competenties, drijfveren en verlangens via een uitgebreide zelfanalyse, training in presenteren, solliciteren en andere vaardigheden waarmee u uzelf goed in de etalage kunt zetten, en de daadwerkelijke zoektocht naar een baan. Veel van de consulenten en psychologen van ons outplacementbureau in Arnhem hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Met als voordeel dat zij beschikken over een uitgebreid en interessant netwerk dat ze graag voor u openstellen. Ook onze voormalige cliënten behoren tot dit netwerk. Zij delen hun ervaringen met outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners met u en helpen u graag verder op weg.

Naar zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Arnhem

De dienstverlening van ons outplacementbureau in Arnhem is niet alleen een geschikt als u een nieuwe baan zoekt, maar ook als uw toekomstige werkbestemming in het zelfstandig ondernemerschap ligt. Dan is het prettig om deskundige ondersteuning te krijgen bij alles wat bij die stap komt kijken. Zoals het verkennen van de markt, het schrijven van een ondernemingsplan, het aanvragen van financiering bij banken en gemeenten. Bij ons outplacementbureau in Arnhem krijgt u waardevolle ondersteuning van ervaringsdeskundigen. We helpen u bijvoorbeeld graag uw ondernemingsplan op te stellen. Op zo’n manier dat het waterdicht is en vertrouwen wekt. En te ontdekken hoe u uw talenten optimaal kunt benutten en andere vaardigheden bij kunt schaven om van uw eigen bedrijf een succes te maken.

Outplacement Arnhem scoort hoog

Voor ons is Outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners pas geslaagd als u een passende werkbestemming heeft gevonden. Die aansluit bij uw talenten en wensen. Bij uw drijfveren. Uw niveau. En waar u echt nieuwe energie van krijgt. Outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners laat op dit vlak zeer hoge slagingspercentages zien.

Van Ede & Partners: uw adres voor outplacement in Arnhem!

Heeft u vragen over outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners? Wilt u direct een outplacementprogramma volgen? Of heeft u behoefte aan loopbaanbegeleiding/loopbaancoaching? Neem dan contact op. Ons outplacementbureau in Arnhem is gevestigd aan de Geert Grootestraat 4. In deze warme omgeving geven u de ruimte om inspiratie op te doen voor de volgende stap in uw loopbaan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 026 - 364 41 11 of per e-mail via arnhem@vanede.nl. Onze medewerkers informeren u graag vrijblijvend over het traject van outplacement in Arnhem. En hoe dit u een nieuwe toekomst kan geven.

Geert Grootestraat 4

6822 HJ Arnhem

T. 026 364 41 11