Outplacement Amersfoort

Uw baan houdt op te bestaan. U bevindt zich daarmee op een kruispunt in leven en werk. Hoe nu verder? Wellicht kan een outplacementprogramma u verder helpen. Van Ede & Partners is een vooraanstaand outplacementbureau in de regio Amersfoort. Graag gaan we een oriënterend gesprek met u aan waarin we de tijd nemen om met u te onderzoeken hoe we u het beste kunnen helpen. Via outplacementprogramma’s op maat begeleiden we u naar een werkbestemming waar uw professionele expertise, bestuurlijke ervaring of management skills volledig tot hun recht komen. Deze outplacementprogramma’s bestaan uit de volgende vier fasen die u doorloopt met een persoonlijke consulent van Van Ede & Partners:

- Afscheid nemen van uw oude werkkring

– In kaart brengen van uw competenties en wensen

- Bepalen van uw unieke aanbod naar de arbeidsmarkt

- Netwerken en Solliciteren.

Veel van de consulenten van ons outplacementbureau nabij Amersfoort hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Hierdoor beschikken zij over uitgebreide en interessante netwerken in diverse sectoren. Dit zal u helpen in uw zoektocht naar een passende werkbestemming die past bij uw talenten, ambities en drijfveren. Alleen dan is het outplacementtraject bij Van Ede & Partners geslaagd. Voor outplacement nabij Amersfoort kunt u terecht bij Van Ede & Partners Midden Nederland in Zeist.

Outplacement en Ondernemerschap in de regio Amersfoort

Outplacement leidt vaak naar een nieuwe baan. Van Ede & Partners biedt meer. Ook voor startende ondernemers staat Van Ede & Partners Midden Nederland klaar. Met diverse ondersteuningsmogelijkheden informeren en adviseren wij de startende ondernemer. Outplacement in de regio Amersfoort bij Van Ede & Partners kan u helpen bij het analyseren van uw unieke talenten, hoe u deze het beste kunt benutten en bij het opstellen van een ondernemingsplan. Dit ondernemingsplan is een hulpmiddel om onder andere financieringen bij banken en gemeenten aan te vragen. Ga goed van start met het outplacementbureau van

Van Ede & Partners in de regio Amersfoort!

Met outplacement bij Van Ede & Partners bent u echt geholpen! Begeleiding door Van Ede & Partners is doorgaans succesvol. Meer dan 90% van onze outplacement cliënten vindt een nieuwe bestemming in loondienst, als zelfstandig ondernemer of in een eigen combinatie van activiteiten. Wij stellen alles in het werk om ook uw traject tot een succes te maken. Naast outplacement, kunt u ook voor loopbaanbegeleiding terecht bij Van Ede & Partners Midden Nederland in Zeist.

Van Ede & Partners: al 40 jaar hét outplacementbureau in de regio Amersfoort!

Op zoek naar outplacement in de buurt van Amersfoort? Neem dan contact op met onze vestiging in Zeist. Aan de Boulevard 14 vindt u een uitnodigend pand waar u zich thuis zult voelen. Uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer door de centrale ligging. Voor een afspraak belt u naar 030 - 693 24 46 of stuurt u een e-mail naar zeist@vanede.nl. Van Ede & Partners, uw adres voor outplacement in de regio Amersfoort!

      Outplacementbureau Amersfoort

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

zeist@vanede.nl

Boulevard 14

3707 BN Zeist

T. 030 693 24 46

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.