Het juiste adres voor loopbaancoaching in Zwolle

Iedereen is uniek en getalenteerd. Dat is het uitgangspunt bij elk traject voor loopbaancoaching bij Van Ede & Partners, ook in Zwolle. En wie zich bewust is van wat hem of haar uniek en getalenteerd maakt, en daarnaar durft te handelen, creëert voor zichzelf de loopbaan die ertoe doet. Ben je klaar voor een nieuwe stap? Eraan toe? En/of vind je het moeilijk om daarin keuzes te maken en je richting te bepalen? Om zelf de regie te nemen? Dan staan de carrièrecoaches van Van Ede & Partners in Zwolle klaar om je daarin te begeleiden.

Maak weloverwogen toekomstkeuzes met loopbaancoaching in Zwolle

Tijdens een traject loopbaanbegeleiding in Zwolle krijg je met behulp van een carrière coach inzicht in jouw drijfveren en verlangens. Daarnaast kijk je naar jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, je carrièremogelijkheden, wat je wilt, waarom je dat wilt en hoe je jouw doelen kunt bereiken. Ons doel? Jou bewust maken van jouw drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Zodat je in staat bent weloverwogen keuzes te maken voor je eigen loopbaan. Keuzes waar je achter staat en die jou helpen om optimaal te presteren in je werk.

Loopbaancoaching Zwolle: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

De psychologen en consulenten van Van Ede & Partners begeleiden je in de zoektocht naar een bestemming in jouw loopbaan die bij u past. In ons team zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd, zodat we jou vanuit verschillende invalshoeken met raad en daad kunnen bijstaan. Dat geeft ook jou een breder perspectief. Onze psychologen en consulenten helpen je weer met een frisse, open blik naar jouw werk kijkt. Niet alleen als je behoefte hebt aan loopbaanbegeleiding in Zwolle, bij Van Ede & Partners kun je ook terecht voor coaching en outplacement.

Van harte welkom bij Van Ede & Partners

Loopbaanbegeleiding in Zwolle van Van Ede & Partners bestaat uit individuele begeleiding, teamtrainingen en interessante evenementen. Je bent van harte welkom in onze dynamische vestiging in de sfeervolle Hanzestad. Je vindt ons op de Terborchstraat 18 (Zwolle), een karakteristiek pand op circa 200 meter van het station. Kom gerust langs en ervaar de huiselijke sfeer. Of bel voor meer informatie naar 038 - 421 02 88. Mailen kan ook, naar zwolle@vanede.nl. Een veilige haven waar je terechtkunt voor inspiratie, ondersteuning en de beste loopbaancoaching in Zwolle.

 

    Loopbaanbegeleiding Zwolle

Terborchstraat 18

8011 GG Zwolle

T. 038 421 02 88