Loopbaancoaching Zeeland: een nieuwe impuls voor je carrière

Loopbaancoaching Zeeland: een nieuwe impuls voor je carrière

Steeds meer professionals in Zeeland weten Van Ede & Partners te vinden in hun zoektocht naar een loopbaancoach. Wanneer ze bijvoorbeeld minder inspiratie in hun werk vinden dan voorheen, tegen hun eigen grenzen aanlopen, of moeite hebben met veranderingen in de organisatie. Met een loopbaancoach van Van Ede & Partners krijgen ze tijd en ruimte om in een veilige omgeving te reflecteren op waar ze staan en waar ze naar toe willen. Onze loopbaancoaches in de buurt van Zeeland begeleiden ook jou graag naar een werkbestemming die aansluit bij je kennis, ervaring en kwaliteiten. En vooral dicht bij jezelf. 

Maak vandaag nog een afspraak!

Breng je drijfveren en kwaliteiten in kaart met een loopbaancoach in Zeeland

Vanuit Zeeland doorloop je met je persoonlijke loopbaancoach van Van Ede & Partners verschillende fases. Te beginnen met een zelfanalyse waarbij je je verlangens, drijfveren, talenten en kwaliteiten glashelder in kaart brengt en je persoonlijke en professionele ontwikkeling onder de loep neemt. Vandaaruit ga je je oriënteren op je mogelijkheden de arbeidsmarkt. Een van de onderscheidende kenmerken van de loopbaancoaches bij Van Ede & Partners is dat je helpen heel uitgebreid stilstaan bij wie je werkelijk bent en wat je écht wilt in het leven. In je werk én privé. Onze loopbaancoaches vragen door, en geven je terug wat zij ervaren. Zodat je weer met een frisse blik naar werk gaat kijken. En echt nieuwe inzichten krijgt die je helpen de juiste loopbaankeuzes te maken. In je huidige werk, of ergens anders. Met een loopbaancoach bij Van Ede & Partners kom je in Zeeland uit op een plek die je energie geeft en waarin je tot bloei komt.

Weten waar je staat?

Loopbaancoaching Zeeland: jouw unieke aanbod stevig neergezet in een breed netwerk

Na de zelfanalyse begeleidt de loopbaancoach je in de weg naar buiten: wat doe je met die inzichten? Wat moet er veranderen in je huidige werk? Aan welke kwaliteiten wil je werken? Of is het misschien tijd om op zoek te gaan naar iets anders? Wat jouw vraag ook is, je loopbaancoach bij Van Ede & Partners Zeeland biedt belangrijke meerwaarde. Onze loopbaancoaches houden je scherp, zetten je in je kracht, helpen je om je unieke aanbod op de arbeidsmarkt voor het voetlicht te brengen. Helder geformuleerd en overtuigend. En het mooie is dat onze loopbaancoaches over brede en relevante netwerken in Zeeland beschikken. Die stellen zij graag voor je open. Ook dit helpt je aan een nieuwe toekomst te bouwen. 

Van Ede & Partners: op een steenworp van Zeeland

Als je interesse hebt in loopbaancoaching in de buurt van Zeeland van Van Ede & Partners, dan ben je van harte welkom op onze vestiging in Breda – op een steenworp afstand van Zeeland. Hier gaat onze loopbaancoach graag in een open en gastvrije sfeer voor en met jou aan de slag. Op naar een werksituatie waar jij blij van wordt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 076 565 6509 of per e-mail via breda@vanede.nl

Van Ede & Partners, voor daadkrachtige loopbaancoaching nabij Zeeland.

Ceresstraat 13

4811 CA Breda

T. 076 565 65 09