Loopbaancoaching Roosendaal

Loopbaancoaching Roosendaal

Voor wat voor loopbaanvraagstuk je ook op zoek bent naar een loopbaancoach in Roosendaal, met van Van Ede & Partners kom je eruit. Misschien vraag je je af of je kwaliteiten nog voldoende tot hun recht komen in je werk. Of je nog wel zin vindt of zin hebt in je huidige werk. Of maken de omstandigheden dat je op zoek moet naar een nieuwe baan. Onze loopbaancoach in Roosendaal begeleidt je daar graag bij. Zodat jij weer tot bloei komt op een werkbestemming die bij je past.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ontdek je dromen en drijfveren met een loopbaancoach

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Wat geeft mij voldoening? Waar kom ik voor mijn bed uit? Samen met je loopbaancoach in de omgeving van Roosendaal bij Van Ede & Partners sta je dáár allereerst uitgebreid bij stil. In een veilige omgeving reflecteer je op je vermogens en verlangens. Op wat je voortbeweegt en tegenhoudt. Samen met je persoonlijke loopbaancoach in Roosendaal duik je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om zo een diep inzicht te krijgen in je talenten en wensen. Dat inzicht vormt de basis voor een nieuw perspectief op je carrièremogelijkheden. Omdat het duidelijk maakt wat jij te bieden hebt. En wat daarbij aansluit.

Weten waar je staat?

Netwerken en bouwen aan een nieuwe toekomst in Roosendaal met loopbaancoaching

Onze loopbaancoach moedigt je aan om met een open, frisse blik naar je werk te kijken. Maar je traject met je loopbaancoach gaat verder dan dat. Je krijgt van je loopbaancoach ook handvatten om met je inzichten naar buiten te treden rondom Roosendaal. Om te netwerken en te solliciteren. Jezelf te presenteren. De ervaren loopbaancoaches en psychologen bij Van Ede & Partners stellen hun eigen brede netwerken voor je open. Loopbaancoaching biedt je ingangen in de omgeving van Roosendaal en helpt je aan een nieuwe toekomst te bouwen. Grondig en effectief. 

‘A career that matters’ begint bij Van Ede & Partners

Samen met cliënten en opdrachtgevers gaat Van Ede & Partners op zoek naar antwoorden op de specifieke loopbaanvraagstukken die spelen in Roosendaal en omgeving. Daarbij kijken wij niet voor, maar mét jou naar je loopbaan. Je bent van harte welkom op de vestiging van Van Ede & Partners in Breda – op een steenworp van Roosendaal. Een sfeervol pand aan de Ceresstraat 13 waar een toegewijd team van 10 loopbaancoaches en psychologen voor je klaarstaat. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met een loopbaancoach. Dit kan telefonisch via 076 565 65 09 of via e-mail breda@vanede.nl.  

Ceresstraat 13

4811 CA Breda

T. 076 565 65 09