Loopbaancoaching Nijmegen: breng je werkbestemming dichterbij

Loopbaancoaching Nijmegen: breng je werkbestemming dichterbij

Steeds meer ervaren en beginnende professionals in Nijmegen weten Van Ede & Partners te vinden wanneer ze op zoek zijn naar goede loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding. Mensen die vastlopen in hun werk bijvoorbeeld, zich afvragen of ze nog wel op de juiste plek zitten, of sterker de regie op hun loopbaan willen. In een traject voor loopbaancoaching bij Van Ede & Partners vlak bij Nijmegen krijgen ze de ruimte om rustig te reflecteren op waar ze staan, hoe ze daar gekomen zijn en waar ze naar toe willen. Op wat daarvoor nodig is. Zet jij ook deze belangrijke stap naar een werkbestemming die aansluit bij jouw kennis, ervaring en kwaliteiten? De psychologen en consulenten van Van Ede & Partners helpen je graag verder.

Maak vandaag nog een afspraak!

Maak keuzes die bij jou passen met loopbaanbegeleiding in Nijmegen

Loopbaancoaching rondom Nijmegen bij Van Ede & Partners begint met een grondige zelfanalyse. Je onderzoekt samen met jouw persoonlijke carrièrecoach jouw krachten, drijfveren, je onderscheidende talenten. Je verlangens en wat jou tegenhoudt om die na te jagen. Zo krijg je tijdens de loopbaancoaching in de regio van Nijmegen dieper zelfinzicht dan ooit. En daarmee de juiste handvatten om gericht aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling én aan de volgende stap in jouw loopbaan te werken. Om keuzes te maken die bij jou passen. Dat kan ertoe leiden dat je in een nieuwe omgeving aan de slag gaat, maar bijvoorbeeld dat je met hernieuwde energie je bestaande werk weer oppakt.

Loopbaancoaching Nijmegen: met een frisse blik de arbeidsmarkt op

Zelfinzicht is nog maar het eerste station in een traject voor loopbaanbegeleiding in Nijmegen bij Van Ede & Partners. Op basis hiervan helpen onze ervaren psychologen en consulenten je met een nieuwe, open blik naar werk te kijken. En naar jouw eigen mogelijkheden. Zij houden je een kritische spiegel voor, scherpen je geest en helpen je jouw unieke aanbod te formuleren en daarmee naar buiten te treden. Hoe presenteer je jezelf? Hoe bereid je jezelf voor op sollicitatiegesprekken? Waar vind je de ingangen die jou verder helpen? Daarbij kun je ook gebruikmaken van de vele contacten van consulenten en psychologen van Van Ede & Partners. Zo pluk je met loopbaancoaching nabij Nijmegen bij Van Ede & Partners niet alleen de vruchten van coaching door een multidisciplinair, deskundig team, maar ook van een breed en relevant netwerk.

Weten waar je staat?

Kom kennismaken bij Van Ede & Partners

Loopbaancoaching bij Nijmegen bestaat uit een combinatie van individuele coaching en groepssessies, waar je waardevolle ontmoetingen hebt met anderen die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe werkbestemming. Naast loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching in Nijmegen kan Van Ede & Partners je ook helpen met outplacement. Je bent van harte welkom op de vestiging van Van Ede & Partners in Arnhem, op een steenworp afstand van Nijmegen. Hier werken we vanuit ons karakteristieke pand aan de Geert Grootestraat 4. Bel naar telefoonnummer 026-364 41 11 of stuur een e-mail naar arnhem@vanede.nl. Van Ede & Partners helpt je verder met loopbaancoaching in de regio Nijmegen.

          Loopbaancoaching Nijmegen

Geert Grootestraat 4

6822 HJ Arnhem

T. 026 364 41 11